Unai Emery is trots om van die ou dame ontslae te raak – Gilabola.com

  • Whatsapp
Unai Emery is trots om van die ou dame ontslae te raak

Unai Emery is baie trots daarop dat Villarreal daarin geslaag het om die topspan in die Champions League uit te skakel.

Gekke bal – Villarreal se oorwinning oor Juventus het Unai Emery baie trots gemaak. Die rede hiervoor is dat die span met die bynaam die Geel Duikboot daarin geslaag het om van een van die gunstelingspanne ontslae te raak om die Champions League te wen.

Read More

’n Loslootjie in die eerste been van die laaste 16 van die Champions League het beteken dat albei spanne dieselfde kans gehad het om vir die kwarteindronde te kwalifiseer. Plus die afskaffing van die wegdoelreël.

Die bewys is dat Unai Emery se span daarin geslaag het om 0-3 te wen toe hulle Donderdag (17/3) vroegoggend WIB na Juventus se hoofkwartier gereis het in die tweede been van die Champions League laaste 16. In die Allianz-stadion is doele aangeteken deur Gerard Moreno, Pau Torres en Arnaut Danjuma.

Gevolglik het hulle saam met 1-4 gewen. Villarreal se sukses is vir die eerste keer in 13 jaar in die kwarteindronde, terwyl die nederlaag wat die Ou Dame teen ‘n topspan in die Spaanse Liga gely het veral pynlik was aangesien hulle tuis verloor het.

Daarom is Unai Emery baie trots daarop dat Villarreal daarin geslaag het om van die Italiaanse Liga-reuse ontslae te raak en hy wil nou die Kampioeneliga geniet.

Praat met media span, die sokkerafrigter wat Arsenal eens gepoets het, sê hy het verlief geraak op die Europa League. Nou wil hy egter die Champions League geniet. Hy het verduidelik dat die ervaring van sy span se wen in die Europa League baie nuttig was.

Unai Emery het gesê om Juventus te klop was ‘n spesiale oomblik en Villarreal wou dit geniet. Hy het verduidelik dat sy pleegkinders reeds geweet het dat as hulle ‘n verrassing wil maak, hulle uit hul foute moet leer en beter moet presteer.

Verder het hy ook genoem dat die topspanne in die Spaanse Liga een van die gunstelingspanne te staan ​​kom en hy is trots op Villarreal wat dit kon oorkom. Maar hy het beklemtoon Italiaanse sokker bly op ‘n hoë vlak, nadat hulle ook voorheen oor Atalanta gewen het. Toe verstom deur Gian Piero Gasperini en Max Allegri.

Met die sukses om van twee Italiaanse verteenwoordigers Atalanta en Juventus ontslae te raak, is daar ‘n moontlikheid dat Unai Emery se Villarreal ‘n verrassing in die kwarteindronde kan maak.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae