Stortingsramp tref Sarimukti KBB, 2 huise is erg beskadig, 1 inwoner is beseer

  • Whatsapp

WESBANDUNG1NEWS.LIVE – Swaar reën het grondverskuiwings op vyf punte in die Sarimukti-dorpie, Cipatat-distrik, veroorsaak, West Bandung Regency (KBB), Woensdag (16/3/2022) aand. As gevolg van die voorval is twee huise ernstig beskadig, twee huise is matig beskadig, twee visdamme wat aan inwoners behoort is gebreek en een inwoner is beseer.

Read More

Gebaseer op data van die KBB Regional Disaster Management Agency (BPBD), het grondstortings in die Sahara Desert Village RW 03, Sukaluyu RW 06, Sujamaju RW 09, Jati RW 13, Margaluyu Village RW 15 voorgekom.

“Die grondverskuiwing is veroorsaak deur swaar reën, die data wat ingekom het, het getoon dat twee huise erg beskadig is en ’n visdam gebreek is,” het hoof van die noodafdeling van BPBD KBB Amas gesê.

Redakteur: Agus Warsudi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae