Parke in Bogor City is terug na normaal

  • Whatsapp

BOGOR, 1NEWS.LIVE – Die Bogor-stadsregering (Pemkot) het openbare parke in die stad Bogor heropen. Hierdie besluit volg op die implementering van PPKM vlak 2 in Jabodetabek met ‘n maksimum besoekerskapasiteit van 75 persent.

Read More

Die opening van die openbare ruimte is sedert Maandag (14/3/2022) van krag, met beperkings op werksure van 06:00 tot 18:00 WIB.

Volgens die burgemeester van Bogor, Bima Arya, kan die besluit om alle openbare ruimtes en parke in die stad Bogor oop te maak nie geskei word van die data en feite van die toestand van die stad Bogor wat deur die Gesondheidsdiens (Dinkes) en koördinering ingedien is nie. met relevante partye in die stad Bogor.

“Ons het dus besluit om openbare ruimtes en parke oop te maak, dit is nie nodig om meer ’n grenslyn te hê nie, maar alles word gedoen deur die Peduli Protect-toepassing te gebruik. Een van hulle is in die Sempur-omgewing wat ek direk nagegaan het, dit was goed en almal het op ‘n gedissiplineerde wyse ingeskryf,” het Bima Arya Donderdag (17/3/2022) op die amptelike Bogor City-webwerf aangehaal.

Die gebruik van die Peduli Protect-toepassing, verder Bima Arya, word in groot parke gekweek, soos Bogor City Square, Heulang Park en Sempur Park. Intussen, vir klein tuine as dit nie moontlik is nie, dan word dit aangepas.

Om hierdie rede, aan die geledere van die Bogor City Satpol PP en die streeksadministrasiebeampte, het Bima Arya gevra om toesig uit te voer.

Die hoof van die Biodiversiteitsbestuursafdeling van die Bogor City Disperumkim, Irfan Zacky het gesê, die heropening van Alun-Alun en groot parke in Bogor City is Maandag (14/3) amptelik geopen in ooreenstemming met die toestand van Bogor City wat gedaal het na PPKM vlak 2.

Veral vir die Bogor City Square, gebiede wat toegang tot en van Bogor Station het sal oop wees tot 23.00 WIB. “Proewe vir die implementering van gesondheidsorg is in alle parke in die stad Bogor uitgevoer,” het hy gesê.

Redakteur: Muhammad Fida Ul Haq

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae