Moyes het West Ham-aanhangers nodig om Sevilla te konfronteer – Gilabola.com

  • Whatsapp
Moyes het West Ham-ondersteuners nodig om Sevilla te konfronteer

David Moyes waardeer die skare sal baie belangrik wees vir die spelers teen Sevilla.

Gekke bal – Voor die wedstryd teen Sevilla hoop David Moyes op die beste ondersteuning van West Ham United-ondersteuners. Hy het die ondersteuners in die wedstryd later baie belangrik geag.

Read More

West Ham en Sevilla het mekaar in die eerste been van hul Europa League se laaste 16-wedstryd ontmoet, met die Oos-Londen-klub wat 1-0 verloor het by die Ramon Sanchez Pizjuan.

Intussen vind die tweede been van die Europa League tussen die twee spanne Vrydag (18/3) vroegoggend WIB plaas. David Moyes se span sal Sevilla in die Londen-stadion teëkom.

In hierdie wedstryd moet die span wat tans onder die top 6 van die Premierliga is duidelik wen, ten minste kan hulle 2 doele aanteken en Sevilla teken nie aan nie. Want wegdoele is nie meer geldig nie.

Aan die ander kant, danksy die ondersteuning van die groot ondersteuners, het David Moyes se span in Engelse sokkerkompetisie daarin geslaag om topklubs soos Liverpool tot Chelsea te oorkom. Hy hoop ongetwyfeld dat ondersteuning kan voortduur in die tweede been van die Europa League teen Sevilla.

Praat met media span, die afrigter wat saam met Manchester United en Everton gewerk het, het gesê Sevilla is een van die gunstelingspanne in hierdie byeenkoms. Hy het verduidelik dat West Ham nie sleg gespeel het toe hulle na Spanje gereis het nie, maar hy wou hê sy span moes nog beter speel in die tweede been.

Moyes hoop die Premierliga-span kan meer dominant wees en hoop om ‘n goeie uitslag vir 90 minute te kry. Die taktikus hou vol hy wil wen. Dan het sy span ook groot spanne soos Liverpool tuis teen Chelsea geklop. Dus, hy verwag dat die ondersteuning van die gehoor die voorkoms van sy spelers weer sal lig.

Dit sal interessant wees om te sien of die ondersteuning van die ondersteuners Westham kan help om Sevilla te oorwin of nie by die Londense stadion nie.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae