Mandalika-kringwerk voltooi, MGPA verseker dat MotoGP gereed is om te hou – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Mandalika-kringwerk voltooi, MGPA verseker dat MotoGP gereed is om te hou - Celebrities.Id


MANDALIKA, 1NEWS.LIVE – Die skedule vir die MotoGP-geleentheid by die Pertamina Mandalika International Street Circuit kom nader. Die Mandalika Grand Prix Association (MGPA) verseker dat hierdie resiesgeleentheid gereed is om van môre af gehou te word.

Read More

Die organiseerders probeer om sover moontlik verbeterings aan die baan aan te bring. Dit is in ooreenstemming met die voorstelle en versoeke van Dorna Sport SL. Soos herplaveisel met ‘n lengte van 1,6 kilometer, insluitend verf en volledige baanbedekking.

Tans wag MGPA vir ‘n assesseringsprosedure van Dorna oor of ‘n baan geskik is om ‘n resiesgeleentheid te hou. Die MotoGP-ren is geskeduleer vir 27 rondtes en begin Sondag (20/3/2022) om 16:00 WITA.

(Nehemyah Dadi)

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae