Lyon vs FC Porto-uitslae: Portugese ligaleiers het span 10de in die Franse liga uitgeskakel – Gilabola.com

  • Whatsapp
Lyon vs FC Porto Resultate: Portugese ligaleiers het span 10de plek Franse liga uitgestof

Lyon het daarin geslaag om hul voorsprong in die eerste been te behou om FC Porto uit die uitklopfases van die Europa League te skakel.

Gekke bal – Lyon het hul mag in die Europa League gewys en hul 100 persent rekord in die kompetisie behou nadat hy FC Porto saam met 2-1 in die laaste 16 uitgeskakel het.

Read More

FC Porto is nie regtig ‘n teenstander om mee te speel nie, hulle is die voorloper van die Portugese Liga-puntelys, ses punte voor die verdedigende kampioen, Sporting CP en uitgeskakel uit die Champions League net omdat hulle in ‘n helse groep moet gaan met Liverpool, Atletico Madrid en AC Milan,

Maar Lyon het gewys dat hulle nie onderskat kan word in hierdie Europa League nie, aangesien hulle hul beste rekord ooit in die groepfase behaal het, vyf gewen en een van ses wedstryde gelykop gespeel het om outomaties tot die laaste 16 deur te dring.

Ten spyte van hul status om net 10de in die Franse Ligue 1 te sit, kon Peter Bosz se manne hul Europa League-krag behou deur FC Porto saam met 2-1 uit te skakel ná ‘n gelykopuitslag van 1-1 in die eerste been op Parc OL Vrydag (18/ 3) in die oggend WIB.

Moussa Dembele het die telling eerste vir die gashere in die 33ste minuut geopen. Leo Dubois het ‘n pragtige aangee vir die Franse doelskieter gestuur, wat toe die doelwagter Diogo Costa geklop het. Porto-verdedigers het vir onkant gevra, maar die tuisdoelskieter het sy lopie perfek aangepas. 1-0 vir Lyon.

Dit is net dat FC Porto nie lank gelede daarin geslaag het om hul hoop deur Pepe op te kikker nie. Die 25-jarige Brasilië-voorspeler het ongemerk in die kassie gestaan ​​om Fabio Vieira se kruis en vlug te versamel om in die 27ste minuut gelyk te maak.

Geen bykomende doele is daarna geskep nie en Lyon het daarin geslaag om die telling 1-1 te behou totdat die wedstryd geëindig het om saam met 2-1 voor te loop en vir die Europa League-kwarteindronde te kwalifiseer.

Lyon XI (4-4-2): Anthony Lopes; Leo Dubois, Thiago Mendes, Castello Lukeba, Emerson; Karl Toko Ekambi, Tamguy Ndombele, Maxence Caqueret, Romain Faivre; Lucas Paqueta, Moussa Dembele.

Plaasvervangers: Bradley Barcola, Tinotenda Kadewere, Habib Keita, Kayne Bonnevie, Malo Gusto, Damien Da Silva, Jason Denayer, Julian Pollersbeck, Henrique, Jeff Reine-Adelaide, Houssem Aouar.

FC Porto XI (4-2-3-1): Diogo Costa; Bruno Costa, Pepe, Chancel Mbemba, Zaidu Sanusi; Marko Grujic, Stephen Eustaquio; Pepe Aquino, Fabio Vieira, Wenderson Galeno; Tony Martinez.

Plaasvervangers: Evanilson, Goncalo Borges, Mehdi Taremi, Joao Mario, Fabio Cardoso, Claudio Ramos, Agustin Marchesin, Mateus Uribe, Wendell, Francisco Conceicao, Ruben Semedo, Vitinha.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae