Liverpool wen, Andrew Robertson prys die prestasie van hierdie twee Arsenal-spelers – Gilabola.com

  • Whatsapp
Liverpool wen, Andrew Robertson prys die prestasie van hierdie twee Arsenal-spelers

Andrew Robertson is beïndruk deur die moeilike vertoning van twee Arsenal-spelers ná Liverpool se oorwinning in die Emirates-stadion.

Gekke bal – Andrew Robertson het die twee Arsenal-sterre geprys vir hul vertoning nadat Liverpool se oorwinning oor die Noord-Londen-span in die Emirates-stadion hul Premierliga-titelhoop laat opvlam het.

Read More

Die Gunners het ‘n hewige stryd gevoer in die uitgestelde Premierliga-wedstryd Donderdag (17/3) WIB by die Emirates-stadion terwyl hulle punte wil byvoeg om hul hoop te vergroot om aan die einde van hierdie seisoen onder die eerste vier van die puntelys te eindig.

Maar Jurgen Klopp se manne is ook hoogs gemotiveerd om volpunte te verseker om die gaping na Manchester City boaan die tabel tot net een punt te verminder ná die heersende kampioen se gelykop-trekking teen Crystal Palace FC in die vorige wedstryd.

Na ‘n moeilike eerste helfte het Liverpool uiteindelik daarin geslaag om twee doele in die tweede helfte aan te teken, aangesien Diogo Jota vir Aaron Ramsdale by die nabye paal geklop het, en die plaasvervanger Roberto Firmino het toe die gashere se stryd met ‘n netjiese afronding van Andrew Robertson se kruis beëindig.

Ná die wedstryd was die Skotse linksagter tevrede met sy span se vertoning in die tweede helfte, maar het die vertoning waardeer wat die gashere getoon het veral deur hul twee jong sterre Gabriel Martinelli en Bukayo Saka wat baie lastig was.

Hy het gesê: ‘Ons het in die tweede helfte ‘n bietjie beter gespeel. Ons het die wedstryd baie goed begin en ’n paar kanse gehad, maar toe het hulle in die eerste helfte beter gespeel.”

“’Gabriel Martinelli en Bukayo Saka werk regtig hard. Ek dink Trent Alexander-Arnold is ongelooflik. Dit was ‘n baie moeilike wedstryd. Dit is wonderlik om ‘n skoon laken te hê en ek is so bly Bobby [Roberto Firmino] het die doelwit gekry.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae