JCI breek vandag 7 000 vlak, IDX President Direkteur: Bewys van baie hoë beleggingsvertroue in die Indonesiese kapitaalmark

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – President Direkteur van die Indonesië Aandelebeurs (IDX), Inarno Djajadi, het gesê dat die beweging van die Saamgestelde Aandeleprysindeks (JCI) wat vandag die 7 000-vlak binnegedring het, ‘n bewys van vertroue was belegging in die Indonesiese kapitaalmark is baie hoog.

Read More

“Te midde van globale markdinamika wat deur die Rusland-Oekraïnse konflik geskud is, glo markspelers steeds in die beleggingsklimaat in die Indonesiese kapitaalmark,” het Inarno, Donderdag (17/3/2022) by die 2022 MNC Group Investor Forum gesê. .

Dit, het hy voortgegaan, was duidelik vanaf die versterking van die JCI totdat dit die vlak van 7 000 bereik het, hoewel dit toe 28,01 punte of 0,40 persent tot 6 964 gesluit het aan die einde van vandag se verhandeling, Donderdag (17/3/2022).

“Dit is natuurlik ons ​​rekord, dat dit die prestasie is van die samewerking van alle belanghebbendes om ‘n kapitaalmark op te bou waarop ons trots is,” het Inarno gesê.

Hy het verduidelik, vanaf 11 Maart 2022, het kapitaalmarkgroei jaar tot dusver 5,18 persent bereik. Boonop het die Russiese inval in die Oekraïne in onlangse tye die JCI laat regstel, maar groei was hoër.

Inarno het gesê tot dusver het die Russies-Oekraïnse konflik op die Indonesiese kapitaalmark nie veel impak gehad nie. Dit kan gesien word uit die JCI-beweging tydens die Russiese inval in Oekraïne wat slegs -1.48 persent reggestel het, terwyl die Russiese Aandelebeurs aansienlik met 33.28 persent gedaal het.

“Wat van ná die post-inval, na die inval, ja, ons sal Alhamdulillah van 25 Februarie 2022 tot 11 Maart 2022 sien, ons groei is eintlik redelik goed, waar ons 1,54 persent gegroei het,” het Inarno gesê.

Hy het bygevoeg dat die JCI-groei wat plaasgevind het ten tyde van die Russiese inval in die Oekraïne ‘n buitengewone prestasie was, omdat die invloei van buitelandse kapitaal redelik groot was.

“Miskien kan ons feitlik ’n meevallerwins uit die Russiese aanval op die Oekraïne kry,” het Inarno gesê.

Redakteur: Jeanny Aipassa

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae