Gerard Moreno, wat drie spanne in die kwarteindronde bydra, glo La Liga is steeds die sterkste – Gilabola.com

  • Whatsapp
Gerard Moreno, wat drie spanne in die kwarteindronde bydra, glo dat La Liga steeds die sterkste is

Gerard Moreno beoordeel dat die teenwoordigheid van 3 Spaanse verteenwoordigers in die Champions League-kwarteindronde ‘n teken is dat La Liga goed is.

Gekke bal – Villarreal-doelskieter Gerard Moreno hou vol La Liga is steeds die sterkste, net soos die Premierliga.

Read More

Die stelling wat die speler gemaak het, is baie redelik. Want spanne van die Spaanse Liga oorheers nou in die 2021/2022 Champions League. Daar was drie klubs wat daarin geslaag het om na die kwarteindronde deur te dring.

Real Madrid het die eerste span geword nadat hy PSG verslaan het. Dan is daar Atletico Madrid wat Manchester United op Old Trafford kan klop. Uiteindelik kon Villarreal saam met 1-4 oor Juventus wen. Gerard Moreno het in die tweede been daarin geslaag om aan te teken.

Interessant genoeg het die Spaanse Liga-klubs daarin geslaag om almal te wen toe hulle in die tweede been gespeel het. Oorwinning vir die span met die bynaam die Geel Duikboot is duidelik baie spesiaal. Want vir die eerste keer in 13 jaar kon hulle deurdring na die kwarteindronde van die Kampioeneliga.

Nadat hy sy span gehelp het om Juventus te klop, meen Gerard Moreno dat die Spaanse liga steeds die sterkste op die Europese vasteland is.

Praat met Amerikaanse dagboek, sê die 29-jarige sokkerspeler La Liga is nou op die topvlak. Hy het gesê die Spaanse Liga was een van die sterkstes met die Engelse Liga.

Gerard Moreno het gesê dat drie spanne die kwarteindronde haal, is iets om op trots te wees vir Spaanse sokker. Hy het verduidelik dat die Champions League-kwarteindronde nou die wag werd is, maar het volgehou Villarreal het geen probleem om enigiemand in hierdie ronde te ontmoet nie en is gereed om mee te ding.

Vir u inligting het die Yellow Submarine-span ‘n kans om een ​​van die Spaanse spanne in die kwarteindronde te pak. Terwyl die nie-La Liga-klubs wat deurgedring het, Benfica, Liverpool, Manchester City, Chelsea en Bayern München was.

Hierdie seisoen het Gerard Moreno 2 doele plus 2 assists in 4 wedstryde in die Champions League aangeteken. In die ander agterstand is die doelskieter weens ‘n besering nie deur Unai Emery gespeel nie.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae