Erick Thohir los drie BUMN’s op wat nie meer werk nie

  • Whatsapp
Erick Thohir los drie BUMN's op wat nie meer werk nie


maatskappye soos Aceh Kraft Paper het nie sedert 2008 bedrywig nie, en ook PT IGLAS het nie sedert 2015 bedrywig nie en die Nusantara-klere-industrie het nie sedert 2018 bedrywig nie, dit moet natuurlik nie aandryf nie

Read More

Jakarta (1NEWS) – SOE Minister Erick Thohir het gesê sy party sal onmiddellik drie SOE’s ontbind wat vir ‘n lang tyd nie werk nie, naamlik Aceh Kraft Paper, PT IGLAS en Nusantara Clothing Industry.

“By vandag se geleentheid is daar drie staatsbeheerde maatskappye wat ons binnekort gaan uitvoer (ontbinding) en wat binnekort verskeie ander maatskappye onder die Danareksa-PPA Holding sal volg wat ons ook meer kan konsolideer en aanhou om in getal te verminder,” sê Erick Thohir in ‘n persverklaring. aanlyn perskonferensie in Jakarta, Donderdag.

Die Minister van SOE’s het bygevoeg dat die effektiewe ontbinding van die drie SOE’s wag op die uitreiking van ‘n regeringsregulasie in Junie 2022.

“Natuurlik, met ‘n lang pad wat voorlê, Alhamdulillah, wag ons vir die regeringsregulasie in Junie 2022 sodat die maatskappye wat ons nie tot dusver geneem het nie, al het maatskappye soos Aceh Kraft Paper nie sedert 2008 bedryf nie, en ook PT IGLAS is nie meer in bedryf nie. sedert 2015 en die Nusantara-klerebedryf het nie sedert 2018 bedrywig is nie, moet dit natuurlik nie aandryf nie,” het hy gesê.

Erick het gesê dat sy party nie ’n onregverdige leier moet wees nie sodat hulle sekerheid moet verskaf en kant moet kies om die probleem behoorlik op te los.

“Dit is duidelik dat hierdie (drie) maatskappye nie meer bedrywig is nie. En Alhamdulillah, ek waardeer ook dat Danareksa en PT PPA ook die personeelkwessie van 429 mense by IGLAS kan oplos, wat in September 2021 voltooi sal wees,” het Erick gesê.

Die Ministerie van SOE’s as die party wat die verantwoordelikheid en mandaat gegee is, die ander twee SOE-maatskappye, naamlik Aceh Kraft Paper en Nusantara Clothing Industry sal ook behoorlik deur die Ministerie van SOE’s opgelos word.

“Daar is egter ‘n belangrike opmerking dat die vermindering van die getal nie beteken dat ons die korporasies krimp nie. Soos reeds genoem, krimp die korporasies maar die netto wins neem toe, en dit is wat ons sal aanhou om aan te moedig en as God wil, ons sal hierdie mandaat handhaaf,” het die Minister van SOE’s gesê.

By dieselfde geleentheid het President Direkteur van PT Perusahaan Pengelola Bate (PPA), Yadi Jaya Ruchandi, gesê dat die ontbinding van die drie SOE’s deur die Algemene Vergadering van Aandeelhouers of GMS uitgevoer is.

“Die ontbinding is uitgevoer deur die GMS soos deur die Minister van SOE’s oorgedra, en wag effektief vir die uitreiking van ‘n regeringsregulasie wat in Junie 2022 voltooi sal wees,” het Yadi gesê.

Lees ook: Erick Thohir sal waarskynlik weer die aantal SOE’s stroomlyn
Lees ook: Sny maatskappye in staatsbesit, Erick Thohir wil BUMN transformeer
Lees ook: Erick Thohir sny die aantal SOE’s van 142 tot 107 maatskappye

Verslaggewer: Aji Cakti
Redakteur: Faisal Yunianto
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae