Direct Falls, Banjarmasin-polisiehoof dra bejaardes sodat hulle met Covid-19 ingeënt kan word

  • Whatsapp

BANJARMASIN, 1NEWS.LIVE – Banjarmasin-polisiehoof Kombes Pol Sabana A Martosumito was direk betrokke by die verskaffing van inentingsdienste aan die plaaslike stadsgemeenskap. Hy het selfs gedra bejaardes wat moeilik na die motor gestap het.

Read More

Sabana het jammer gekry en dadelik aangebied om die bejaardes te dra. Nadat hy goedkeuring gekry het, het hy haar dadelik na die pendelmotor gedra wat deur die Banjarmasin-polisie voorberei is.

Hy het gesê die optrede is op menslikheid gegrond. Boonop is hy ‘n lid van die Nasionale Polisie wat verplig is om die gemeenskap te beskerm, te beskerm en te dien.

“Dit is nie net ‘n blote jargon nie, maar dit moet toegepas word en die voordele moet gevoel word deur die gemeenskap sowel as die Presisiepolisie (Voorspelling, Responsiwiteit en Deursigtigheid met Geregtigheid),” het hy gesê, aangehaal uit die amptelike Banjarmasin-polisieportaal, Donderdag (17/3/2022).

Die Intermediêre Polisiebeampte wat aan die Polisie-akademie van 1999 gegradueer het, het ook verduidelik dat sy party voortgaan om menslike en vriendelike dienste aan alle inentingdeelnemers te verskaf. Dit sluit in die verskaffing van geskenke in die vorm van kinders se skooltoerusting en kookolie vir ma’s.

Redakteur: Nani Suherni

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae