Danilo dink Juventus moet om verskoning vra en leer uit die nederlaag teen Villarreal – Gilabola.com

  • Whatsapp
Danilo dink Juventus moet om verskoning vra en uit die nederlaag teen Villarreal leer

Danilo dink Juventus moet regdeur die wedstryd ten volle gekonsentreer wees as hulle op die hoogste vlak wil meeding soos die Champions League.

Gekke bal – Juventus-verdediger Danilo, wat glo ‘n nuwe tweejaarkontrak by die klub gaan kry, sê sy span moet leer en die ondersteuners om verskoning vra ná hul nederlaag teen Villarreal wat hulle uit die Champions League se laaste 16 geklop het.

Read More

Bianconeri Hulle het met 1-1 gelykop gespeel in die eerste been van hul Champions League se laaste 16 gelykop by El Madrigal in Spanje en hulle het ‘n paar groot kanse in die tweede been tuis gehad, insluitend Dusan Vlahovic se aanval wat die lat getref het en Alvaro Morata se poging wat gered is. deur Geronimo Rulli.

Maar die gashere het nie daarin geslaag om hul konsentrasie in die laaste 15 minute van die wedstryd te behou nie, toe die middel-agter Daniel Rugani ‘n vermybare strafskop afgelê het, Pau Torres ‘n hoek van ‘n ongemerkte posisie oorgeskakel het en Matthijs de Ligt se handbal nog ‘n strafskop vir Villarreal opgestel het.

Na die wedstryd het die Brasiliaanse verdediger Danilo gesê om op ‘n hoë vlak soos die Champions League te speel, moet Juventus hul konsentrasie tot die einde van die wedstryd behou en gesê dat sy span almal om verskoning moet vra en uit hierdie nederlaag moet leer. in die toekoms.

“Dit is die Champions League, daar is spanne van ‘n baie hoë vlak en hierdie dinge kan gebeur,” het Danilo gesê Sky Sport Italië. “Ons moet hieruit leer, want om op die hoogste vlak mee te ding moet jy tot die einde toe konsentreer. Ons was te ongebalanseerd om aan te val en hulle het ons gestraf.”

“Ons het ’n paar foute gemaak, ons moet verbeter en dag vir dag aanhou werk, want die klein besonderhede maak die verskil. Dit was moeilik om te verstaan ​​wat pas gebeur het. Ons kan net almal om verskoning vra en vir die toekoms hieruit leer, want dit is ’n waardevolle les in die Champions League.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae