Bike to Care 2022, roei duisende kinders SOS Kinderdorpe Indonesië

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – SOS Kinderdorpe het ‘n geleentheid gehou Fiets na Omgee 2022 #BaliLoop 500 kilometer gehou op ‘n hibriede manier, naamlik virtueel en vanlyn. Die vanlyngeleentheid sal die 500 kilometer Ultra-Distance Cycling-konsep dra en op die Island of the Gods, Bali, plaasvind.

Bike to Care 2022 #BaliLoop 500 KM bring ‘n nuwe betekenis en missie in sport wat 50 vanlyn fietsryers, 250 virtuele fietsryers, duisende skenkers, aan korporatiewe en mediavennote betrek wat daartoe verbind is om kinders te ondersteun wat ouersorg verloor het. Vanjaar is die eerste keer dat Bike to Care vanlyn gehou word as ‘n liefdadigheids-ultra-afstand-fietsrygeleentheid wat deur SOS Children’s Villages Indonesia geïnisieer is.

Hierdie nie-regeringsorganisasie wat fokus op die verskaffing van alternatiewe gesinsgebaseerde sorg vir kinders wat ouersorg het of die risiko loop om ouersorg te verloor, werk saam met dosyne fietsgemeenskappe van regoor die argipel. Die liefdadigheidsfietsgeleentheid dek ‘n afstand van 500 kilometer en trap nie net om Bali nie, maar deel ook goedheid deur fondse in te samel deur middel van ‘n skenkingsbladsy namens elke fietsryer.

Bike to Care is ook die eerste fietsbyeenkoms wat ‘n 500-kilometer-roete om Bali neem. Alle opbrengs van die fondsinsameling is vir kinders wat hul ouerlike sorg verloor het of gevaar loop om te verloor. Hierdie poging is om te voorkom dat kinders hul gesinsorg en vervulling van hul lewensbehoeftes verloor.

Met die tema #BersamaUntukAnak, nooi SOS Childrens Villages Indonesiërs om deel te neem aan die werk van SOS Children’s Villages Indonesia en direk by te dra tot 7 200 kinders in Banda Aceh, Meulaboh, Medan, Jakarta, Bogor, Lembang, Semarang, Yogyakarta, Bali, Flores en Hamer.

Hieroor het die Bestuurder van Openbare Betrekkinge Kommunikasie en Digitale Fondsinsameling van SOS Children’s Villages Indonesia, Lusiana Udjaja, gesê: “Ons is baie opgewonde om die eerste Bike to Care vanlyn te kan hou. Om nogal baie entoesiasme vir buitengewone fietsryers te sien, het ons optimistiese gees verhoog om die beste vir Indonesiese kinders te voorsien. Met dieselfde doel, naamlik om kinders te help wat hul ouerlike sorg verloor het, hoop ons dat meer en meer mense sal deelneem aan die ondersteuning van die program van SOS Kinderdorpe Indonesië.”

Nie net dit nie, sy party hoop ook dat hierdie aktiwiteit ook die Indonesiese ekonomie en toerismesektor, veral Bali, kan laat herleef. Boonop is dit die eerste keer dat ‘n langafstandfietsgeleentheid gehou word terwyl liefdadigheid gedoen word wat die hele eiland van die gode so ver as 500 kilometer omring.

“Omdat meer as 65 persent van die deelnemers van buite die eiland Bali gekom het, is dit ’n goeie stap vir die lewens van mense en gesinne in Bali,” het hy gesê.

Redakteur: Rizqa Leony Putri

Deel artikels:


.

Maak 'n opvolg-bydrae