3 Koelies wat deur ‘n bouprojek in Bogor, One Dead geraak word

  • Whatsapp

BOGOR, 1NEWS.LIVE – ‘n Man met die voorletters AQZ is dood toe ‘n gebou op hom geval het in Cikidang Village, Cimulang Village, Rancabungur Distrik, Bogor Regency. Die slagoffer is onmiddellik na die Bogor City-hospitaal geneem.

Read More

Hoof van Nood BPBD Bogor Regency M. Adam het gesê die voorval het om 16:30 WIB plaasgevind op Woensdag, 16 Maart 2022. Aanvanklik was die slagoffer besig om ‘n gekraakte geboupilaar te herstel, bygestaan ​​deur twee kollegas met die voorletters U en H.

“Terwyl ‘n gekraakte boupaal aan die agterkant van die huis herstel is, het die eienaar van die huis namens AQZ wat deur mnr. U en mnr. H bygestaan ​​is, skielik ineengestort op die slagoffer wat onder in die gebou was. ,” het Adam in sy verklaring, Donderdag (17/17). 3/2022, gesê.

Aan hierdie voorval het die slagoffer AQZ gesterf terwyl twee ander matige beserings opgedoen het. Die drie slagoffers is na die Bogor City-hospitaal geneem.

“Die gebou (wat ineengestort het) het ‘n oppervlakte van ongeveer 8 vierkante meter, ‘n plek om te ontspan in die agterste area van die huis met die tipe konstruksie op stelte met betonsteunpale,” het hy gesê.

Die ineenstorting van die gebou is vermoedelik omdat die grond as ondersteuning vir die gebou onstabiel is. Die grond is dus nie sterk genoeg om die gewig van die gebou bo dit te dra nie en onder die gebou is ‘n aktiewe dreineringsvloei.

“Ons het met die plaaslike owerhede gekoördineer, ’n vinnige assessering gedoen en aksie vereis volgens die ramp-SOP,” het Adam gesê.

Redakteur: Muhammad Fida Ul Haq

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae