Voormalige verloofde moes Indra Kenz berispe oor die aard van geldmors, erken dit was nie in lyn nie – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Voormalige verloofde moes Indra Kenz berispe oor die aard van geldmors, erken dit was nie in lyn nie - Celebrities.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Susyen Regina het uiteindelik oopgemaak oor haar eks-verloofde, Indra Kenz. Dit is onthul toe hy ‘n gas op die Uya Kuya Podcast was.

Read More

By daardie geleentheid het die vrou vir wie Indra Kenz in Rusland voorgestel is, gesê dat sy in die verlede gereeld haar minnaar berispe het wanneer Indra Kenz te duur dinge gekoop het. Boonop hou Susyen nie van die aard van haar eks wat geld mors nie. Indra Kenz het egter nooit aandag daaraan gegee nie.

Trouens, hy het ook gesê dat die geld uit die handelsresultate redelik volop was, wat veroorsaak dat sy eks-verloofde dikwels duur goed koop. Een daarvan wissel van BMW-motors tot skoene teen fantastiese pryse.

“Toe begin hy om ‘n BMW-motor te koop, maar dit was lank gelede. Hy het in 2020 Air Jordan Dior-skoene gekoop, hy was verbaas hoekom hy dit gekoop het, dit is ‘n skande,” het Susyen gesê.

Toe hy hoor Indra Kenz het Air Jordan Dior-skoene gekoop, het Uya Kuya gesnak. Uya weet baie goed dat die prys van hierdie skoene Rp 200 miljoen kan bereik.

Nie net hou daarvan om geld te spandeer nie, nog iets waarvan Susyen nooit van Indra gehou het nie, is die gewoonte van haar eks-verloofde wat daarvan hou om op sosiale media te spog. Indra het egter elke keer as hy raad gegee is, aangevoer dat dit net ter wille van toenemende gewildheid was.

“Hy het in wese inhoud gebring wat net sy naam verhoog het om hom meer bekend te maak. So ek het hom graag raad gegee, maar nie geluister nie, maar hy het dit aanhou doen, ons was nie in daardie tyd in lyn nie,” het hy gesê.

Soos bekend het Indra Kenz en Susyen ‘n romantiese verhouding gehad tot op die verloofstadium. Daar word ook berig dat Indra aan Susyen in Rusland voorgestel het, voordat hul verhouding uiteindelik in November 2020 gestig is.

Tans het Indra Kenz die status van ‘n verdagte in ‘n vermoedelike bedrogsaak deur die Binomo-aansoek. Crazy Rich van Medan speel die rol van die persoon agter die bevordering van bedrieglike beleggings in die toepassing.

Vir sy optrede het die polisie Indra Kenz aangekla van artikels oor ITE en ook die Misdaad van Geldwassery (TPPU) met ‘n dreigement van 20 jaar tronkstraf.

Redakteur: Tedy Ahmad

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae