Villarreal het Juventus drie doele verpletter sonder antwoord, uitgeskakel uit die Champions League! – Crazybola.com

  • Whatsapp
Juventus vs Villarreal lei tot die tweede been van die Champions League-ronde van 16 2021-2022

Juventus is tuis deur Villarreal verneder en is uitgeskop nadat hulle saam met 0-3 en 1-4 in die tweede been van die Champions League se laaste 16 verloor het!

Gekke bal Arsenal het die reg om na die kwarteindronde van die Champions League deur te dring nadat hy Juventus op sy tuisveld met ‘n eindtelling van 0-3 en 1-4 saam in die Juventus-stadion Donderdag (17/3) vroeg vanoggend geklop het.

Read More

Beide spanne het hierdie wedstryd met dieselfde geleentheid betree ná die gelykop 1-1 in die eerste been wedstryd.

Juve het goed begin, die eerste 20 minute het hulle die wedstryd oorheers en kanse gekry deur Juan Cuadrado, Adrien Rabiot, Alvaro Morata en Dusan Vlahovic.

Hul beste kans was toe De Sciglio na die nabye paal oorgesteek het vir Geronimo Rulli en Dusan Vlahovic het die bal met ‘n kragtige sarsie teen die Villarreal dwarslat ontmoet!

Tot rustyd het nie een van die spanne aangeteken nie, die telling was steeds 0-0 en die totale posisie het nie verander nie, dit was steeds 1-1.

Aan die begin van die tweede helfte was die wedstryd staties en het die ondersteuners begin verveel, fluitjies het in die stadion gedreun. Die bal word meestal gespeel met aangeë in die middelveld sonder enige dreigende aanvalle, slegs ‘n paar langafstandskote wat nie hul teikens haal nie.

Die straf vir Juventus het in die 76ste minuut aangebreek toe die skeidsregter besluit het om ‘n strafdoel vir Villarreal toe te ken! Rugini beledig Moreno in die boks!

Gerard Moreno het net ‘n minuut voor hy deur Daniele Rugani oorval om die strafskop te neem en hy het sy werk perfek gedoen al moes doelwagter Wojciech Szesny die bal weerhou, die telling 0-1 Villarreal het die voortou geneem!

Juve-spelers het gefrustreerd begin raak, Aurier het ‘n handbal gemaak en Arthur het Danjuma hard oortree.

En Juventus se reis het geëindig toe Pau Torres binne 85 minute daarin geslaag het om Villarreal se voordeel te verdubbel tot 0-2 en 1-3 saam! Pau Torres het ‘n bal van Aurier opgeraap en seker gemaak van een voet in die kwarteindronde!

En Juventus het nog meer gely toe De Ligt in die laaste minute die bal met sy hande vasgehou het, het die skeidsregter dadelik reguit na die strafkol gegaan!

En Arnaut Danjuma het die bal teen Szczesny geslaan en die telbord geleidelik na 0-3 en 1-4 op totaal verander, daar is geen hoop vir Juventus nie!

Die wedstryd het tussen Juventus teen Villarreal geëindig met ‘n eindtelling van 0-3 en 1-4 saam, Juve is uitgeknikker en Villarreal het deurgedring na die kwarteindronde van die 2021/2022 Champions League-seisoen!

Staan in ‘n ry

JUVENTUS (4-4-2): Wojciech Szczesny; Danilo, Matthijs de Ligt, Daniele Rugani, Mattia De Sciglio; Juan Cuadrado (c), Manuel Locatelli, Arthur, Adrien Rabiot; Dusan Vlahovic, Alvaro Morata. Plaasvervangers: Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Paulo Dybala, Moise Kean, Fabio Miretti, Luca Pellegrini, Mattia Perin, Carlo Pinsoglio.

VILLARREAL (4-4-2): Geronimo Rulli; Serge Aurier, Raul Albiol (c), Pau Torres, Pervis Estupinan; Yeremi Pino, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manu Trigueros; Giovani Lo Celso, Arnaut Danjuma. Plaasvervangers: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Gerard Moreno, Juan Foyth, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Boulaye Dia, Francis Coquelin, Ruben Pena, Aissa Mandi, Moi Gomez, Alfonso Pedraza.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae