Video van vloede wat dosyne huise onderdompel, ontruimingsbeamptes van inwoners met rubberbote in Tangsel

  • Whatsapp
Video van vloede wat dosyne huise onderdompel, ontruimingsbeamptes van inwoners met rubberbote in Tangsel


TANGERANG SELATAN, 1NEWS.LIVE – Suid-Tangerang BPBD-beamptes gaan voort om inwoners na hoër grond te ontruim. Vloed het die plot van Kampung Bulak, Pondok Aren, Suid-Tangerang oorstroom. Hierdie vloed van tot 1 meter is veroorsaak deur die hoë intensiteit van reënval.

Read More

Dit laat die kinders van Kali Angke oorloop. Benewens ontruiming na die huise van bure en familie wat op die tweede verdieping is. Daar is gesien hoe ’n aantal inwoners die moskee voor die behuising beset om te rus.

BPBD sal inwoners help deur gereed-vir-eet kospakkies, sowel as skoonmaakgereedskap, te verskaf. Dian het bygevoeg dat daar tot dusver geen verslae was van mense wat met die siekte besmet is nie. Intussen is ’n aantal voertuie ook na hoër grond ontruim.

.

Related posts

Schreibe einen Kommentar