Shopee Exciting 3.15 Verbruikers-inkopiedae, meer as 7 keer toename in die aantal koopbewyse wat op die hoogtepunt van die veldtog gebruik is – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Shopee Exciting 3.15 Verbruikers-inkopiedae, meer as 7 keer toename in die aantal koopbewyse wat op die hoogtepunt van die veldtog gebruik is - Bekendes.Id


Jakarta,1NEWS.LIVE – Momentum vier jou dag met die Shopee 3.15 Consumer Shopping Day-veldtog, wat deur gebruikers gebruik word om aan hul behoeftes te voldoen met die wye verskeidenheid produkte wat Shopee aanbied. Gebruikers het vanjaar meer geleenthede om nuwe dinge te ontdek as inspirasie en selfmotivering in hardloop. Hoë entoesiasme is gesien van gebruikers wat deelgeneem het aan die viering van die dag met #315Consumer ShoppingDay. Gebruikers trek voordeel uit verskeie aanbiedinge en kry meer voordele op die hoogtepunt van die veldtog, waar die aantal koopbewyse wat gebruik is met meer as 7 keer toegeneem het vergeleke met verlede jaar.

Read More

Verbind gebruikers nader aan Shopee

Deur middel van hierdie 3.15 Verbruiker-inkopiedag wil Shopee ‘n reisgenoot wees vir gebruikers wat nuwe dinge, entoesiasme en motivering soek om deur hierdie jaar besluite te neem, deur gerief en gerief vir gebruikers te bied om aanlyn by Shopee inkopies te doen. Natuurlik, vergesel van verskeie vermaak, interessante kenmerke en die beste promosies om die opwinding van jou dagviering te voltooi.

Boonop nooi Shopee gebruikers ook uit om voordeel te trek uit die Shopee LIVE-funksie sodat hulle nouer met plaaslike sakeakteurs en handelsmerkvennote kan skakel, asook om ‘n verskeidenheid interessante inhoud te geniet. Die opgewondenheid by Shopee LIVE het ook gebruikers gelok omdat dit 20 miljoen keer gekyk is op die hoogtepunt van die 3.15 Verbruiker Inkopiedag-veldtog.

Boonop het Shopee gedurende die veldtog ook verskeie kenmerke, lekkernye en ander pret voorberei wat gebruikers soos konings en koninginne kan laat voel op die spitsdag van die veldtog gister op 15 Maart. Selfs gebruikers wat die dag gevier het, het ook ‘n reeks verrassings geniet by Shopee se Consumer Shopping Day TV Show op die spitsdag van die veldtog. Hierdie geleentheid is opgekikker deur die bekende Koreaanse boyband, TREASURE en Dita Karang van Secret Number. Plus skouspelagtige optredes vir alle Shopee-vriende van ‘n reeks top Indonesiese kunstenaars soos King Nassar, Al & Andin, Lesti & Billar, en Fuji & Tariq wat aangebied het.

Monica Vionna, hoof van bemarkingsgroei Shopee Indonesia het gesê: “Ons is baie bly om te sien dat soveel gebruikers deelneem en hul dag vier met #315Consumer ShoppingDay. By Shopee is wat ons doen altyd gebaseer op gebruikersbehoeftes. Ons is dus trots om ‘n baanbreker te wees in die aanbieding van die 3.15 Verbruiker Inkopiedag-veldtog, gebruikers kan ‘n reeks vermaak en aantreklike aanbiedinge geniet om hulself te waardeer en nuwe dinge te ontdek hierdie jaar. Die jaar 2022 het pas begin, en gebruikers kan uitsien na baie pret om te geniet in die maande wat voorlê. Ons sien uit daarna om meer voordele te lewer en geluk te skep met die hele Shopee-ekosisteem in die res van 2022.”

Kyk na die volgende verrassing by Shopee 3.15 Ekstra Uitverkoping Verbruiker Inkopiedag by https://shopee.co.id/m/3-15-hari-jual-konsumen. Laai Shopee gratis af in die App Store of Google Play Winkel.

Redakteur: Yaomi Suhayatmi

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae