Shopee beëindig 3,15 dae verbruikersinkopie-veldtog, 5 keer meer produkte verkoop in eerste 2 ure

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Shopee het vanjaar die eerste mega-uitverkoping beëindig, naamlik 3.15 Verbruikerinkopiedag met feestelikhede op die spitsdag op 15 Maart 2022. Die veldtog wat gebruikers nooi om die dag met #315Consumer ShoppingDay te vier, het groot entoesiasme gekry in verskeie areas waar Shopee bedrywig is.

Read More

Trouens, vyf keer meer produkte is in die eerste twee uur van 15 Maart 2022 verkoop, vergeleke met ‘n normale dag. Gebruikers maak ook gebruik van verskeie aanbiedinge om die beste voordele te kry om aan hul behoeftes te voldoen, daar is meer as 36 miljoen Shopee-bewyse wat elke uur op die hoogtepunt van die veldtog opgeëis word.

Shopee Indonesia se hoof van bemarkingsgroei, Monica Vionna, het gesê: “Ons is baie bly om te sien dat soveel gebruikers deelneem en hul dag vier met #315Consumer ShoppingDay. By Shopee is wat ons doen altyd gebaseer op gebruikersbehoeftes, so ons is trots daarop om ‘n pionier te wees in die aanbieding van die 3.15 Verbruiker Inkopiedag-veldtog.”

Volgens hom kan gebruikers vanjaar ’n reeks vermaak en aantreklike aanbiedinge geniet om hulself te waardeer en nuwe dinge te ontdek. Die jaar 2022 het pas begin, en gebruikers kan uitsien na baie pret om te geniet in die maande wat voorlê. “

Ons hoop om meer voordele te bied en geluk te skep met die hele Shopee-ekosisteem in die res van 2022,” het hy gesê.

Die feestelikhede van 3.15 Verbruikersinkopiedag in Indonesië

Al hoe meer kopers in Indonesië kan geluk vind deur aanlyn inkopies te doen. Hoë entoesiasme is gesien van gebruikers wat deelgeneem het aan die viering van die dag met #315Consumer ShoppingDay.

Gebruikers trek voordeel uit verskeie aanbiedinge en kry meer wins op die hoogtepunt van die veldtog. Trouens, daar was ‘n toename in die aantal koopbewyse wat gebruik is, wat sewe keer meer as verlede jaar was.

Gebruikersinkopieneigings by #315Consumer ShoppingDay met Shopee

Die momentum van die viering van jou dag met #315Consumer ShoppingDay word deur gebruikers gebruik om aan hul behoeftes te voldoen met die wye verskeidenheid produkte wat Shopee aanbied. Gebruikers het vanjaar meer geleenthede om nuwe dinge te ontdek as inspirasie en selfmotivering in hardloop.

Met die aanvang van die derde maand van hierdie jaar, word gebruikers herinner aan hoe belangrik dit is om te pouse en hulself te waardeer deur #315Consumer ShoppingDay. Een daarvan is om spesiale tyd te neem om ‘n rukkie te rus en aktiwiteite te doen waarvan jy hou, soos om selfversorging te doen of om familie-gunstelingkos te kook.

Om aan hierdie behoefte te voldoen, koop gebruikers in hierdie veldtog baie om hul passie te ondersteun deur die ‘Sorg en Skoonheid’-kategorie en ook ‘Huistoestelle’.

Bring pret vir gebruikers met interessante vermaak

Op die hoogtepunt van die 3.15 Verbruiker-inkopiedag-veldtog is kopers nouer in verbinding met plaaslike besighede en handelsmerkvennote. Hulle kan ook ‘n verskeidenheid interessante inhoud geniet deur die Shopee-funksie wat bekend is dat dit 20 miljoen keer gekyk is.

Kyk na die volgende verrassing by Shopee 3.15 Ekstra Uitverkoping Verbruiker Inkopiedag by https://shopee.co.id/m/3-15-hari-jual-konsumen. Laai Shopee gratis af in die App Store of Google Play Winkel.

Redakteur: Rizqa Leony Putri

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae