Red Star Belgrade vs Rangers Voorspelling, moeilike missie vir die gasheer om 3-0 in te haal – Gilabola.com

  • Whatsapp
Red Star Belgrade vs Rangers Voorspelling, gasheer se moeilike missie om 3-0 in te haal

Met een voet reeds in die Europa League-kwarteindronde, sal Rangers probeer om die werk gedoen te kry wanneer hulle Vrydag (18/3) CET na die Rajko Mitic-stadion reis vir hul laaste-16 tweede been teen Red Star Belgrado.

Gekke bal – Terwyl Rooi Ster Belgrado teleurgesteld sal wees om drie doele minder in die eerste been te wees, is hulle beslis ‘n bedreiging in die laaste derde by Ibrox en weet ‘n sterk aanvallende vertoning word tuis vereis.

Read More

Die Serwiese span het drie doele vir onkant uitgesluit, insluitend twee in die eerste 12 minute van die top-doelskieter Aleksandar Katai, voordat die 31-jarige gesien het hoe sy 23ste minuut strafdoel goed gered is deur die regterhand, Allan McGregor. Guelor Kanga was ook ongelukkig om te sien hoe sy langafstandskoot in die 70ste minuut net die dwarslat getref het.

Red Star het teruggekeer van hul midweek-nederlaag met ‘n oorwinning van 1-2 weg teen Metalac die naweek, ‘n resultaat wat hulle voor die stadsteenstanders Partizan boaan die Serwiese Superliga-tabel op doelverskil met net drie wedstryde oor laat sien.

Terwyl Rangers hul midweek-oorwinning opgevolg het met nog ‘n oorwinning van 0-3, hierdie keer in Dundee in die Skotse Beker-kwarteindstryd die naweek, sal hulle in goeie vorm wees voor die reis na Serwië.

Vergadering Rekord

Rangers het twee van hul drie byeenkomste teen Red Star gewen en in al drie ‘n skoonblad gehou.

Spannuus

Dejan Stankovic bly sonder Veljko Nicolic vir hul tuisstryd teen Rangers in hierdie wedstryd.

Ianis Hagi en Nnamdi Ofoborh is albei langs die kantlyn vir die besoekers, terwyl Aaron Ramsey en Amad Diallo na die groep kan terugkeer.

Speler skatting

Rooi Ster Belgrado XI (4-3-3): Milan Borjan; Milan Rodic, Strahinja Erakovic, Aleksandar Dragovic, Milan Gajic; Guelor Kanga, Mirko Ivanic, Nenad Krsticic; El Fardou Ben, Ohi Omoijuanfo, Aleksandar Katai

Rangers XI (4-3-3): Allan McGregor; Borna Barisic, Connor Goldson, Calvin Bassey, James Tavernier; Joe Aribo, Glen Kamara, Ryan Jack; Ryan Kent, Alfredo Morelos, Fashion Sakala

Voorspelling

Rangers het in hul drie wedstryde teen Red Star in alle kompetisies skoonskip gehou en twee keer gewen, so hulle sal baie selfversekerd wees oor hul kanse hier.

Rangers sal in hierdie botsing kom met vier agtereenvolgende oorwinnings in alle kompetisies. Die gashere kan dalk wen, maar sal nie saam met 3-0 van die nederlaag in die eerste been kan inhaal nie.

Tellingvoorspelling: Red Star Belgrade 1-1 Rangers

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae