PSG wil Neymar onmiddellik vrylaat, kan by Man City aansluit omdat Barcelona nie belangstel nie – Gilabola.com

  • Whatsapp
PSG wil Neymar onmiddellik vrylaat, kan by Man City aansluit omdat Barcelona nie belangstel nie

PSG wil Neymar onmiddellik vrystel en het sy ster aan verskeie top-Europese klubs aangebied, insluitend Barcelona en Manchester City.

Gekke bal – Anders as inligting wat vandeesweek in Frankryk ontwikkel het, berig Foot Mercato dat Les Parisiens Neymar aan verskeie Europese klubs aangebied het, nadat hulle verlede week deur Real Madrid in die Champions League uitgeskakel is.

Read More

Trouens, die 30-jarige doelskieter is steeds onder ‘n driejaarkontrak by die Parc des Princes, maar die media sê die Paryse klub wil die speler verkoop. Barca is ook op die lys van klubs wat deur die Ligue 1-kampioene genader word.

Dit blyk egter dat dit nie die eerste keer is dat PSG van plan is om Neymar vry te stel nie. Die Franse reuse het sedert ‘n paar maande gelede ‘n manier probeer vind om die Brasiliaanse ster vry te laat.

Ongelukkig, alhoewel verpletter wil Neymar terugbring na die Camp Nou, tans het Barcelona geen planne om die speler terug te werf nie. Die Katalaanse klub is deeglik bewus daarvan dat hulle dit moeilik sal vind om sy hoë lone te betaal, hoewel sommige van Europa se grootste klubs in die versoeking kan wees om die voormalige Santos-ster te teken. So uitgedruk Kry sokkernuus Frankryk.

Neymar en Lionel Messi was verlede naweek die teiken van spotters van die Les Parisiens-aanhangers by die Parc des Princes, ondanks sy span se oorwinning van 3-0 oor Bordeaux. Voorheen het die Paryse klub 3-1 verloor teen Real Madrid in die tweede been van die Champions League laaste 16, wat hulle in die gesogte byeenkoms saam met 3-2 laat uiteen het.

Intussen het volgens Onkant betrapManchester City stel belang om Neymar na die Etihad te bring, nadat berigte beweer het dat die speler PSG in die somer kan verlaat.

Benewens City stel Newcastle United ook belang om die 30-jarige na Engeland te bring. ‘n Oordrag na die klub lyk egter onwaarskynlik gegewe hul posisie op die ligalys, terwyl Barca nie belangstel nie weens sy hoë salaris.

Nou is Manchester City die enigste klub wat waarskynlik Neymar sal akkommodeer, want dit word beskou as die fondse om hom te bring en in alle kompetisies te speel, beide in die plaaslike liga en die Champions League.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae