Produksie van kwaliteit goud vir die gemeenskap, die Direkteur van Pegadaian het die goudwerkswinkel van Galeri 24 ingewy

  • Whatsapp
Produksie van kwaliteit goud vir die gemeenskap, die Direkteur van Pegadaian het die goudwerkswinkel van Galeri 24 ingewy

Jakarta (1NEWS) – Voor die 121ste bestaansjaarviering op 1 April 2022, sal PT Pegadaian ‘n spesiale geskenk ontvang van PT Pegadaian Galeri 24, wat ‘n filiaal van Pegadaian is. Die prys is ‘n plek van produksie (werkswinkel) goud en juweliersware, wat Maandag (14/03) deur die presidentdirekteur van Pegadaian Kuswiyoto in die Pulo Gadung-nywerheidsgebied, Oos-Jakarta, ingehuldig is.

Read More

ONDER
ONDER
ONDER

Werkswinkel Gallery 24, is hier om aan die behoeftes van kwaliteit goud vir die breër gemeenskap te voldoen. Die gevolglike produkte is gewaarborgde kwaliteit, bekostigbare pryse met aantreklike ontwerpe. Behalwe dit, Werkswinkel Galeri 24 kan ook die waarde van PT Galeri 24 verhoog as ‘n verskaffer van edelmetaal en juweliersware produkte, waarvandaan aanvanklik juweliersware van verskaffers ontvang het, kan nou hul eie vervaardig met direkte ontwerpe en ontvang pasgemaak ontwerp volgens verbruikersvraag.

“Alhamdulillah Werkswinkel Gallery 24 het die 2020 SNI 8880-sertifisering ontvang rakende die nasionale standaard van juweliersware, dit is ‘n teken dat Gallery 24 ‘n proses het in die vervaardiging van produkte van stroomop tot stroomaf, wat in staat is om in die behoefte aan kwaliteit en mededingende goue juweliersware te voorsien, “verduidelik Kuswiyoto.

Benewens die bou van ‘n wyer goud-ekosisteem, Werkswinkel Galery 24 sal ook bou handelsmerkbeeld maatskappy, sodat as mense goud onthou, Pegadaian onthou.

“Ek hoop, in die toekoms werkswinkel dit is nie net om aan die goudvraag in te voldoen nie afsetpunte Slegs Gallery 24, maar ook kleinhandelmarkte soos goudwinkels rondom ons,” het Kuswiyoto bygevoeg.

Intussen het die President Direkteur van PT Galeri 24, Arifmon gesê, Werkswinkel Galeri 24 sal nie net op produksie en verkope fokus nie, maar die maatskappy sal ook werksgeleenthede vir die breër gemeenskap oopmaak.

“Ons sal mense wat wil leer fasiliteer en Industrial Work Practice (Prakerin) geleenthede bied, vir studente met metaalhandwerk wat werksondervinding wil opdoen, afrigting wil ontvang en die geleentheid wil hê om hulp met werkgereedskap te kry. Selfs die maatskappy skroom nie om die prakerin-deelnemers wat uitblink om werknemers te word, te absorbeer nie,” het Arifmon gesê.

Afgesien van aandag aan onderwys, Werkswinkel Galeri 24 is ook hoogs verbind tot omgewingsbewaring. Een daarvan is om juweliersware te verfyn wat nie meer as grondstof vir juwelierswareproduksie gebruik word nie, asook om MKMO’s te bemagtig om omgewingsvriendelike produkverpakking te verskaf.

“Bestaan ​​verwag werkswinkel Dit kan Galeri 24 ‘n betroubare goud- en juwelierswinkel in Indonesië maak,” het Arifmon afgesluit.

Verslaggewer: PR Wire
Redakteur: PR Wire
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae