Om voorwaardes te skep voor die 2024-verkiesing, word honderde Ormas in KBB geverifieer, hier is die resultate

  • Whatsapp

WESBANDUNG1NEWS.LIVE – Honderde massa-organisasies (ormas) in Indonesië West Bandung Regency (KBB) ondergaan het verifikasie deur die Nasionale en Politieke Eenheidsagentskap (Kesbangpol). Verifikasie resultaat wat verlede November-Desember 2021 gehou is, was die aantal massa-organisasies wie se wettigheid vervul is, slegs 236 van die aanvanklik geregistreerde 426.

Read More

“Hierdie verifikasie word uitgevoer as ‘n poging om toestande vir Ormas by KBB te skep, voor die geleentheid Verkiesing 2024,” het hoof van Kesbangpol KBB Soeryaman Effendi, Dinsdag (15/3/2022) gesê.

Volgens Soeryaman het verifikasie ook ten doel om massa-organisasies reg te stel wat verwys na regeringsregulasie nr. 58 van 2016, wat die implementering is van wet nr. 17 van 2013 rakende gemeenskapsorganisasies.

Redakteur: Agus Warsudi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae