Met ‘n nuwe tweejaarkontrak kry Danilo die geleentheid om sy loopbaan by Juventus te beëindig – Gilabola.com

  • Whatsapp
Met 'n nuwe tweejaarkontrak kry Danilo die geleentheid om sy loopbaan by Juventus te beëindig

Juventus het ‘n nuwe tweejaarkontrak aan sy steunpilaar-verdediger, Danilo, aangebied.

Gekke bal – As die 30-jarige speler die aanbod aanvaar, sal hy tot Junie 2026 by die Allianz-stadion wees.

Read More

Dit het ‘n groot vertroue van Juve aan die Brasiliaanse verdediger geword. Hy het voorheen erken dat hy ‘die vreugde om sokker te speel’ in Turyn herontdek het nadat hy baie ervaring by Manchester City opgedoen het.

Saam met die afrigter, Massimiliano Allegri, word Danilo deur Juventus vertrou om in die hart van die verdediging, op die linkeragterposisie of selfs meer gevorderd in die middelveld te speel.

Die speler wie se volle naam Danilo Luiz da Silva is, het hom in die somer van 2019 vanaf Manchester City by die Bianconeri aangesluit. Hy het later ‘n gunsteling van aanhangers geword vanweë sy leierskapsvaardighede en prestasie op die veld, sowel as vanweë sy belangrike doel in die wedstryd. teen Atalanta.

Danilo se huidige ou kontrak sal egter in Junie 2024 verstryk. Sport Mediaset gerapporteer Sokker-Italië het ook beweer, Juventus bied hom ‘n kontrakverlenging tot 2026 aan.

Danilo het tot dusver hierdie seisoen in 22 wedstryde vir Juventus gespeel, waarin hy een doel aangeteken het en twee assists verskaf het.

Danilo het verbasend daarin geslaag om ‘n belangrike doel vir die Ou Dame aan te teken, totdat hulle verlede maand ‘n punt in die kragmeting teen Atalanta behaal het. Dit was die voormalige Real Madrid-man se vierde doel vir Juve – en sy eerste van die seisoen, maar dit was genoeg om die Bianconeri voor die wedloop vir die Champions League-kwalifikasie te hou.

Die Santos-uitval het ‘n bobeenbesering gehad wat hom gedwing het om vir ‘n geruime tyd uit te wees. Nou is die terugkeer van Danilo na sy beste vorm baie belangrik vir Juventus. Daarom wou die Ou Dame hom behou deur vir hom ‘n nuwe kontrak te gee.

Sedert sy aankoms van City af het Danilo die afgelope 18 maande na vore gekom as een van die Turynse klub se mees buigsame en bestendige spelers. Boonop erken hy ook dat hy regtig lief is vir sy lewe in Italië.

“Ek het deur verskillende lande gereis en probeer om ‘n klub te vind wat my hierdie werk goed kan laat doen, gelukkig kan voel, wil aanhou sokker speel en kry wat ek wil hê,” het Danilo aan verslaggewers gesê. DAZN ná Juve se oorwinning oor Atalanta verlede maand.

“Ek het die lewe waarna ek gesoek het by Juventus gevind. Boonop beteken hierdie doelwit baie vir my,” het hy bygevoeg.

Toe, bygevoeg Gazzetta dello Sport, Met die aanbod van ’n nuwe tweejaarkontrak sal Danilo na verwagting sy sokkerloopbaan by die Bianconeri beëindig.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae