Leon Goretzka herstel, Lewandowski word selfs beseer tydens Bayern München-oefensessie – Gilabola.com

  • Whatsapp
Leon Goretzka herstel, Lewandowski word selfs in Bayern München-oefensessie beseer

Bayern München is bekommerd oor Robert Lewandowski se besering tydens oefening, aangesien hulle die onlangs herstelde Leon Goretzka verwelkom.

Gekke bal – Leon Goretzka het pas teruggekeer na Bayern-oefeninge, vir die eerste keer sedert Desember. Ongelukkig moes hulle egter Lewandowski sien mank loop in dieselfde oefening Dinsdag (15/3) plaaslike tyd.

Read More

Die Pole-speler het tot dusver hierdie seisoen 29 doele in die Bundesliga aangeteken, maar moes van die veld gehaal word vir behandeling. Hy het aan verslaggewers erken dat sy been ”n bietjie seer is’ nadat hy die bal verkeerd geskop het.

Bayern München het in ‘n amptelike verklaring bevestig dat die 33-jarige voorspeler ‘n ‘geringe besering’ gehad het.

Die Die Roten-doelskieter het voorheen daarin geslaag om die naweek ‘n gelykmaker by Hoffenheim aan te teken, wat Bayern ‘n nederlaag vermy het en die wedstryd met die telling 1-1 afgesluit het. Danksy hierdie doelwit het die Beierse span op koers gebly om vir die 10de keer agtereenvolgens te wen.

Boonop het Julian Nagelsmann se span ook verlede week daarin geslaag om deur te dring na die kwarteindronde van die Kampioeneliga, ná ’n grootsege, 7-1, oor RB Salzburg by die Allianz Arena.

Hoewel Bayern München bekommerd is oor Lewandowski se toestand, is hulle tevrede met Goretzka se terugkeer na volle opleiding. Voorheen was die verdedigende middelveldspeler nommer agt ook lank langs die kantlyn weens ’n kniebesering.

“Dit is lekker, ek is bly om nou ’n stap vorentoe te kan gee,” sê die 27-jarige, soos berig deur NIE.

Tydens die oefensessie het die Franse speler Corentin Tolisso ook ‘n oefensessie van 80 minute voltooi, aangesien hy ook van ‘n bobeenbesering herstel het.

Intussen, voor dit, was Lewandowski ook lank afwesig – vir byna ‘n maand, weens ‘n besering wat hy in April 2021 vir die Poolse nasionale span opgedoen het. Lewandowski het destyds ligamentskade in sy regterknie opgedoen, en was nie in staat was om in verskeie belangrike Bayern München-wedstryde te speel nie, insluitend in daardie tyd in die Champions League-wedstryd teen PSG.

Die 33-jarige veteraan word tans wyd gerugte dat hy die Allianz Arena verlaat, waar ‘n aantal top Europese spanne glo die dienste van die voormalige Borussia Dortmund-ster kyk.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae