Inter Milan stel sanksies op Arturo Vidal oor Flamengo – Gilabola.com

  • Whatsapp
Inter Milan lê sanksies op Arturo Vidal op omdat hy na Flamengo wil verhuis

Inter Milan het Arturo Vidal beboet vir sy verklaring aan die media dat hy by Flamengo wou aansluit.

Gekke bal – Verbasend genoeg het Vidal aan die Chileense media erken hy het ambisies om na die Brasiliaanse klub te skuif. Hierdie erkenning het sy klub kwaad gemaak en beplan om ‘n boete aan die 34-jarige middelveldspeler op te lê.

Read More

Volgens Sky Sport Italiësoos berig SemperInterdie Nerazzurri het regtig nie gehou van wat Vidal in die onderhoud gesê het nie.

Na die onderhoud waarmee hy gevoer het TNT Sport, die middelveldspeler wat deur Inter Milan van Barcelona gewerf is, het sy lof vir Flamengo uitgespreek. Vidal het ook geen geheim daarvan gemaak nie dat hy die geleentheid waardeer om by die Brasiliaanse reuse aan te sluit, moontlik vroeg volgende somer.

Dit is egter anders vir die Nerazzurri, wat Vidal se houding as onaanvaarbaar beskou, aangesien hy steeds onder kontrak met Inter is. Die speler word beskou as in staat om oordragspekulasie te veroorsaak omdat hulle die onderwerp bespreek.

Daarom sal Inter ferm wees en Vidal ’n boete oplê, wat tans ’n uitweg uit die Giuseppe Meazza volgende somer soek. Hy kan ook uit Inter gestoot word as hy nie daarin slaag om die klub te verlaat nie.

Dieselfde media het vroeër berig, Arturo Vidal sal binnekort Inter Milan volgende somer verlaat, waar Flamengo sowel as verskeie klubs in Turkye en MLS in hom belangstel.

Hy is amper seker om Inter aan die einde van hierdie seisoen te verlaat, want nie min jaag sy handtekening na nie. Alhoewel hy deur verskeie ander klubs gejaag word, verwelkom Vidal die moontlikheid dat hy by Flamengo aansluit. Die rede is dat hy by die klub weer sy hoëvlakspel kon wys nadat sy dienste nie meer deur Inter nodig was nie.

Geopenbaar FCInterNews, het ten minste twee klubs van MLS hul belangstelling in Vidal uitgespreek. Terwyl sy agent onthul het, het Vidal ook aanbiedinge ontvang om aan te sluit van twee Turkse klubs, naamlik Galatasaray en Adana Demirspor.

As jy regtig Inter Milan aan die einde van hierdie seisoen verlaat, sal Vidal ‘n reeks suksesvolle loopbane in Europa sluit. Daar word aangeteken dat hy die trofee saam met Bayern München, Juventus, Barcelona en ook Inter opgelig het.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae