Hyundai-fabriek inhuldig, president Jokowi beklemtoon elektriese motorproduksie

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die Hyundai-fabriek in die Deltamas-nywerheidsgebied, Sentraal-Cikarang, Bekasi, Wes-Java, is deur president Joko Widodo (Jokowi) ingewy. Voorheen was die fabriek teen einde 2021 voltooi.

Read More

Hyundai het uiteindelik die fabriek voltooi wat gebou is op ’n oppervlakte van 77,7 hektaar (18,8 hektaar bouoppervlakte) met ’n beleggingswaarde van ongeveer 1,55 miljard Amerikaanse dollar. Die fabriek se jaarlikse produksiekapasiteit is tot 150 000 eenhede teen 2022, en sal die volgende jaar 250 000 eenhede bereik.

“Vandag het ons die langverwagte oomblik aanskou. Eerstens, die teenwoordigheid van die Ioniq 5, waar ons dadelik ’n massiewe oorgang wil maak van motors wat fossielbrandstowwe gebruik na elektriese voertuie wat omgewingsvriendelik is. In die toekoms moet elektriese voertuie ons hoofmodus van vervoer word, insluitend om die hoeksteen te wees van omgewingsvriendelike vervoer wat ook later in die Nasionale Hoofstad, die Argipel ontwikkel sal word,“ het president Jokowi Woensdag (16/3) in ’n persverklaring gesê. /2022).

„Ons moet ’n belangrike speler in die globale voorsieningsketting in die globale elektriese motorbedryf word, want Indonesië het die kapasiteit in die vorm van die hoofmateriaal vir elektriese voertuie. Om ’n sleutelspeler te word, moet ons ’n sterk ekosisteem bou. Sonder ’n sterk binnelandse ekosisteem, sal ons dit moeilik vind om met ander lande mee te ding in die bou van die elektriese motorbedryf,” het hy gesê.

President Jokowi ondersteun die ontwikkeling van die elektriese voertuig-ekosisteem in Indonesië sowel as enige belegging in elektriese voertuie en die ontwikkeling van die stroomop-industrie, veral batterye.

„Ek hoop dit sal ’n belangrike mylpaal wees in die ontwikkeling van elektriese voertuie in Indonesië,“ het hy gesê.

Redakteur: Dani M Dahwilani

Deel artikels:


.

Related posts

Schreibe einen Kommentar