Drinkbottels wat deur Manchester United-aanhangers gegooi is, dit is Diego Simeone se reaksie – Gilabola.com

  • Whatsapp
Drinkbottels wat deur Manchester United-aanhangers gegooi word, hier is Diego Simeone se reaksie

Diego Simeone, hoof van Atletico Madrid, is deur Manchester United-aanhangers op Old Trafford met drankies bestook ná Atletico Madrid se Champions League-oorwinning.

Gekke bal – Diego Simeone beweer hy was onbewus van die Manchester United-ondersteuners wat hom ná Atletico Madrid se oorwinning op Old Trafford met bottels gegooi het, en sê sy fokus was daarop om sy span se oorwinning saam met sy spelers in die kleedkamer te vier.

Read More

Die Argentynse afrigter het daarin geslaag om die La Liga-kampioene na ‘n skrale oorwinning van 0-1 te lei Die Rooi Duiwels Woensdag (16/3) vroegoggend WIB op Old Trafford om hulle deur te neem na die Champions League-kwarteindronde met ‘n totale voordeel van 1-2.

Soos die bestuurder Ralf Rangnick voorspel het, het Atletico Madrid verdedigende sokker gespeel, veral ná hul voorsprong in die 41ste minuut deur Renan Lodi, met die besoekers wat baie voor Jan Oblak gestapel het om te verhoed dat die leërskare kanse skep.

Op die ou end kon Manchester United se 61 persent van besit en 11 van hul skote nie doele en verdedigingstaktieke oplewer nie Los RojiblancoDie s het blykbaar die gashere woedend gemaak wat Diego Simeone toe ná die eindfluitjie met ‘n waterbottel bestook het.

Op die vraag of hy bewus was van die bottels wat deur die woedende tuisondersteuners geslinger word, het die Argentyn gesê: “Nee, as ek van die veld af kom hardloop ek, want ek is gelukkig en ek hou daarvan om dit in die kleedkamer te geniet.”

“Ek weet dus nie wat gebeur het nie. Wat jy sopas gesê het, al waaraan ek gedink het, was om by die kleedkamer in te stap en ek is regtig gelukkig. Daar is soveel mense wat so hard werk dat ons hierdie oomblikke kan hê. Dit was ’n briljante poging van die spelers, een van ons beste wedstryde van die seisoen.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae