Dit is Dharma Satya Nusantara (DSNG)-strategie teen ‘n styging in groente-oliepryse

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Groente-olievoorrade staar ‘n aantal uitdagings in die gesig, van weer wat herplanting beïnvloed, tot stygings in kunsmispryse. Dit kan ‘n styging in groente-oliepryse veroorsaak, insluitend ru-palmolie (CPO).

Read More

Om die uitdagings van die voorsiening van groente-olie en die styging in CPO-pryse die hoof te bied, het PT Dharma Satya Nusantara Tbk (DSNG), wat een van die CPO-produsente is, verskeie volhoubare strategieë volgens die beginsels van Omgewing, Maatskaplike en Bestuur (ESG) , naamlik:

1. Aantreklike profiel van oliepalm: jong ouderdom met 83 persent prima en jonk. Daar is uitgebreide volhoubaarheidspraktyke met onafhanklike sertifiserings- en verifikasie-liggame, sowel as tegnologie-aanneming om produktiwiteit te verhoog en koste te bespaar.

2. Ten volle gesertifiseerde produk met markbetekenisaandeel in internasionale mark Gemoderniseerde vervaardigingsproses om kosteleierskap te bereik

3. Bemagtiging en betrokkenheid van plaaslike gemeenskappe om langtermyn volhoubaarheid van houtvoorsiening te verseker.

“Ons plaas DSNG altyd as ‘n natuurlike hulpbronbestuursmaatskappy wat die beste bereid is om die ESG-aspek te implementeer, deur elke volhoubare sakepraktyk wat ons implementeer,” het Dharma Satya Nusantara President Direkteur, Andrianto Oetomo, by die MNC Group Investor Forum 2022, Woensdag gesê. (16/03). 3/2022).

Verwant aan die regering se beleid om die binnelandse markverpligting (DMO) van CPO tot 30 persent te verhoog in ooreenstemming met die markmeganisme. Die regering se beleid word deur die maatskappy geïnterpreteer as ‘n stap om CPO-pryse na markmeganismes te herstel.

Hy het geopenbaar, om te vervul DMO CPO, DSNG verkoop 100 persent van sy CPO-produksie aan die binnelandse mark. Die 30 persent DMO-beleid wat deur die regering gestel is, laat DSNG dus net na markmeganismepryse terugkeer.

“So vir DMO verkoop DSN eintlik 100 persent van sy produkte binnelands, in werklikheid keer DSN terug na markmeganismepryse,” het Andrianto gesê

In sy aanbieding het Andrianto onthul dat 84 persent van palmolieproduksie uit Indonesië en Maleisië kom. Intussen word voorspel dat Indonesië se CPO-groei met slegs 3-4 persent sal toeneem, terwyl daar steeds voorspel word dat Maleisië probleme ondervind sedert verlede jaar.

Redakteur: Jeanny Aipassa

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae