Diamanthalssnoer weggeruk, Barbie Kumalasari Blameer Irma Darmawangsa?

  • Whatsapp
Diamanthalssnoer weggeruk, Barbie Kumalasari Blameer Irma Darmawangsa?


Jakarta, 1NEWS

Read More

Barbie Kumalasari is steeds hartseer oor die verlies van ‘n diamanthalssnoer met ‘n groot hangertjie ter waarde van Rp.400 miljoen. Soos bekend is Barbie Kumalasari ‘n tyd gelede beroof. Hy het ook die voorval by die polisie aangemeld.

Barbie Kumalasari erken sy is teleurgesteld met Irma Darmawangsa se houding oor wat met haar gebeur het. Die rede hiervoor is, Barbie Kumalasari is weggeraap nadat Irma Darmawangsa haar uit haar motor laat sak het.

Irma is ook genoem Barbie het haar nie oor die rooftog gekontak nie.


“Tot vandag toe was daar ook geen telefoonoproep met Irma nie. En destyds het Irma nie heen en weer gegaan nie, dis waarvoor ek regtig lief is. Al kommunikeer ons, maar as vriende, nè? bewus“Moenie te cool wees nie,” het Barbie Kumalasari gesê toe sy hom op Trans TV ontmoet het.

Dit het gelyk of Barbie Kumalasari vir Irma Darmawangsa blameer vir die noodlottige voorval. Barbie erken dat sy spyt is om haar motor op die verkeerde plek te parkeer.

“Probeer of hy my voor my kar help ek het al gesê: ‘Is dit veilig?’ Ek wil nie meer daar parkeer nie. Dis net omdat Irma daarvoor gevra het en sy waarborg dis veilig,” het hy verduidelik.

Barbie Kumalasari hoop dat Irma Darmawangsa vir haar omgee wat ‘n rooftog ervaar het. Dit gaan nie daaroor om haar diamanthalssnoer te verloor nie, maar Barbie hoop dat Irma Darmawangsa haar psige kan herstel.

“Dit is die eerste keer, dis hoekom ek so jammer is, huh. Ek is jammer, as dit ‘n diamant is, ja, maak nie saak dis nie my kos nie, maar as ‘n vriend is my hart so seer, hoekom is jy so onverskillig?” sê Barbie.

Oor Barbie Kumalasari se teleurstelling het Irma Darmawangsa uiteindelik gepraat. Hy het nie aanvaar dat Barbie Kumalasari die skuld vir die roofvoorval gehad het nie.

Moenie my kwalik neem oor die parkeerterrein nie. Dis ‘n wedersydse ooreenkoms dat jy self daar wil parkeer, want dit vermy onewe-gelyk. Onthou jy toe jy my gebel het en oor jou kar gekla het? Ek het gesê soek net ‘n parkeerterrein wat nie vreemd of ewe hoef te wees nie. Dan vat jy ‘n gryp na die gimnasium. Wanneer ek van die gimnasium af by die huis kom, sal ek jou neem na waar jy die motor geparkeer het. Maar jy het vir my gesê om jou op te tel en ek het jou optel en aflewering verdedig. Haai, blameer jy my selfs?” het Irma Daramawangsa in sy Instagram Stories geskryf.

(kpr/en)


Kyk ook na die volgende video’s:
.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae