David De Gea beweer Manchester United het verdien om uit die Champions League geklop te word – Gilabola.com

  • Whatsapp
David De Gea beweer Manchester United het verdien om uit die Champions League geklop te word

David De Gea deel sy gedagtes nadat Manchester United deur Atletico Madrid uit die Champions League geslaan is.

Gekke bal – Manchester United is uit die Champions League geklop nadat hulle Woensdag (16/3) CET in die tweede been van die laaste 16 op Old Trafford tuis teen Diego Simeone se Atletico Madrid verloor het.

Read More

Renan Lodi se doel in die eerste helfte met ‘n kopskop van Joao Felix se kruising was genoeg om die La Liga-reuse in die kwarteindronde te stuur danksy ‘n totale voordeel van 1-2 bo Die Rooi Duiwels.

Manchester United se doelwagter, David De Gea, het Atletico Madrid verhinder om meer doele aan te teken, insluitend toe hy ‘n uitstekende redding gemaak het van Rodrigo de Paul se poging, met hom wat ook gedwing is om hard te werk van Harry Maguire se foute agterlangs.

Ná die wedstryd het die Spaanse doelwagter en oud Los Rojiblancos dit het beklemtoon hoe die besoekers se taktiek om baie spelers voor Jan Oblak te plaas wat gesien het dat sy span nie daarin slaag om teen Diego Simeone se manne aan te teken nie, maar op die ou end erken dat Die Rooi Duiwels nie genoeg gedoen om hulle te kry om die oorwinning te verdien nie.

Hy het vertel BT Sport, “Sodra hulle gedruk het, het hulle hul hele span voor Jan Oblak gesit. Hulle is ‘n baie verdedigende span en dit is moeilik om teen hulle aan te teken. Ons het tot die einde toe probeer, maar dit was nie genoeg nie.”

“Dit was vir ons baie moeilik om kanse te skep. Dit is sokker, dit is die Champions League en nou is ons uit een van die belangrikste kompetisies, so ons is baie hartseer. Ons is baie teleurgesteld met die resultaat. Dit is regtig moeilik om nou in woorde te beskryf hoe ons voel. Ons was in albei wedstryde nie goed genoeg om dit te wen nie.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae