Cool !! Ondanks mislukte huwelik beplan Awkarin om die grootste geestesgesondheidsplatform in Indonesië saam met Jerren Lim te skep

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Beïnvloeder Awkarin en Jerren Lim fokus tans op geestesgesondheidskwessies in Indonesië, veral jongmense.

Read More

Om te fokus op die hantering hiervan, het Awkarin en Jerren Lim ’n spesiale platform geskep wat verband hou met geestesgesondheid.

Awkarin het gesê dat hulle saam met Jerren Lim, wat ’n geestesgesondheidsadvokaat is wat aan UCDAvis gegradueer het, ’n geestesgesondheidsplatform genaamd DMC Movement (@digitalmentalcoach) sou skep.

Deur sy Instagram-rekening het Awkarin ook geskryf dat hy die geleentheid gehad het om Jerren Lim te ontmoet en entoesiasties was om ’n platform oor geestesgesondheid te skep.

“Ek het dus sowat ’n maand gelede ’n kans gehad om @jerrenlim te ontmoet. Hy is ’n geestesgesondheidsadvokaat wat in die Verenigde State woon wat aan @ucdavis gegradueer het met twee hoofvakke, naamlik biochemie en molekulêre biologie, en twee minderjariges, naamlik neurowetenskap en menslike fisiologie,” het Awkarin geskryf.

Awkarin het gevoel hy het dieselfde mening as Jerren Lim. Hulle wil bewusmaking onder Indonesiërs skep oor die belangrikheid van geestesgesondheidskwessies.

“Tydens ons gesprek het ons ontdek dat ons baie soortgelyke belangstellings het, naamlik om die kwessie van geestesgesondheidbewustheid in Indonesië te opper. Ons voel dat baie mense in Indonesië steeds geestesgesondheidskwessies onderskat. Sedertdien het ons ingestem om ’n geestesgesondheidsplatform te skep om bewustheid van geestesgesondheidskwessies te verhoog,” het hy geskryf.

Hulle het dus ’n geestesgesondheidsplatform genaamd DMC Movement, @digitalmentalcoach, aangebied. Deur die @digitalmentalcoach en ND Talk-platforms het Jerren gesê dat hy geestesgesondheidskwessies in Indonesië wil stigmatiseer.

Soos bekend is, deur die www.jerrenlim.com-platform, is die advokaat wat tans in die VSA woonagtig is, ’n gegradueerde in biochemie en molekulêre biologie. Nie net dit nie, Jerren het ook ’n baccalaureusgraad in sielkunde aan die Universiteit van Kalifornië, VSA.

Agter sy beroep as ’n geestesgesondheidsadvokaat, is Jerren ’n persoon met borderline persoonlikheidsversteuring of beter bekend as borderline persoonlikheidsversteuring. Die geestesversteuring wat Angelina Jolie en Ariel Tatum ervaar het, het haar in 2019 aangespoor om in sielkunde te studeer en sy het daarin geslaag om dit in net een jaar te voltooi.

Ja, in net 5 jaar het hierdie aantreklike geestesgesondheidsadvokaat 4 hoofvakke op universiteit suksesvol voltooi. Onverminderd is hy ook bekroon met die titel van Dekaan se Honneurslys danksy sy prestasies.

Alhoewel Jerren tot dusver nog in die VSA woon, het die stigter van ND Talk sedert 2021 die wêreld van Indonesiese beïnvloeders begin betree. Afgesien van sy Instagram-rekening, praat Jerren ook baie oor geestesgesondheidskwessies deur YouTube en TikTok.

Related posts

Schreibe einen Kommentar