China toets vuurpyl enjin vir ruimtelaboratorium lansering

  • Whatsapp
China toets vuurpyl enjin vir ruimtelaboratorium lansering


Beijing (1NEWS) – ‘n Masjien suurstof China se hoë stuwer het ‘n toetslopie van 520 sekondes suksesvol voltooi ter voorbereiding van die beplande bekendstelling van die ruimtestasie se laboratoriummodule, het die enjinvervaardiger Woensdag gesê.

Read More

Die enjin, ontwikkel deur die China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC), is ontwerp om die kernstadium van die Long March-5-reeks draervuurpyle te wees.

Die Long March-5 sal gebruik word om twee laboratoriummodules van China se Tiangong-ruimtestasie wat vanjaar in ‘n wentelbaan is, te lanseer.

Die afstandtoets, wat 520 sekondes geduur het, het die enjin se betroubaarheid bewys, en daar is meer as 20 eksperimentele take wat die vuurpylenjin sal verrig om sy werkverrigting verder te toets, het die maatskappy gesê.

Vanjaar beplan China om nog ses missies uit te voer, naamlik die lansering van die Wentian- en Mengtian-laboratoriummodules, twee ruimtevragvliegtuie en twee bemande ruimtetuie, om die bou van die ruimtestasie te voltooi.

Verslaggewer: Xinhua
Redakteur: Tia Mutiasari
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae