Alle 2022-uitslae vir Engeland: Klop die Franse duo, Kevin/Marcus kwalifiseer vir Round van 16

  • Whatsapp

BIRMINGHAM, 1NEWS.LIVE – Indonesiese mans dubbelspel pluimbal, Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon, het daarin geslaag om tot die laaste 16 van die All England 2022 deur te dring nadat hy die Franse verteenwoordigers Lucas Corvee/Ronan Labar verslaan het. Die paar met die bynaam The Minions het twee agtereenvolgende wedstryde gewen met ‘n telling van 21-12 en 21-18.

Read More

Kevin/Marcus het Woensdag (16/3/2022) aand WIB meegeding by die Utlita Arena, Birmingham, Engeland, en het sedert die begin van die eerste stel baie oorheersend gelyk. Die Minions kon selfs agtereenvolgende punte na Corvee/Labar aanteken.

Gevolglik het Kevin/Marcus net ses minute nodig gehad om in die eerste interval voor te kom met ‘n telling van 11-5. Intussen het die twee van Frankryk gelyk of hulle sukkel om ‘n teenaanval te weerstaan.

Die Minions lyk baie gemaklik. Die rede is, hulle het glad nie die tempo na die eerste tussenpose verlaag nie en aangehou om Corvee/Labar se verdediging te bombardeer.

Redakteur: Dimas Wahyu Indrajaya

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae