Adang se motor het toe die glas met ‘n kapmes gebreek, hierdie Manado-man is deur die polisie gearresteer

  • Whatsapp

MANADO, 1NEWS.LIVE – Opsnal-span Manado Polisie saam met die Resmob-span ‘n man in hegtenis geneem wat daarvan verdink word dat hy ‘n motor gevandaliseer het. Die voorval het Sondagaand (13/3/2022) in Lantung Village, Wori-distrik, Noord-Minahasa Regency plaasgevind.

Read More

Volgens inligting Hoof van Noord-Sulawesi Polisie Openbare Betrekkinge Pol Kombes Jules Abraham Abast, ‘n man met die voorletters RM (47) is Maandag (14/3/2022) om 20.30 WITA in hegtenis geneem terwyl hy in die omgewing van Bengkol Village was.

“Die slagoffer het die motorskade aangemeld, ‘n man met die naam Richard Maramis (31), ‘n inwoner van Mapanget-distrik, wat direk na die Manado-polisie gegaan het,” het hy Dinsdag (15/3/2022) gesê.

Volgens die slagoffer is hy, toe hy ‘n wit Agya-handelsmerkmotor bestuur en deur die misdaadtoneel gery het, skielik gekonfronteer deur ‘n man wat hy nie ken nie, wat vermoedelik in ‘n slegte toestand was. dronk.

Redakteur: Cahya Sumirat

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae