6 Denise Chariesta-kontroversie, beskuldig Fuji daarvan dat hy ‘n akteur is

  • Whatsapp
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

1NEWS.LIVE – Beroemdheid Denise Chariesta maak weer netizens opgewonde. Dié keer het hy wyle Vanessa Angel se skoonsuster, Fuji, gestamp.

Denise Chariesta het Fuji die akteur genoem. Gevolglik is hy deur ‘n aanhanger van Fadly Faisal se suster aangeval. Selfs Haji Faisal se party sal glo ‘n dagvaarding aan Denise stuur.

Benewens nudge Fuji, was Denise ook in ‘n vete met verskeie kunstenaars betrokke sodat dit ‘n kontroversie word. Sommige van hierdie kontroversie het plaasgevind as gevolg van Denise se houding wat as arrogant beskou is.

Denise het ook baie kritiek van netgebruikers gekry weens die omstredenheid wat haar naam gesleep het. Asof sy egter nie omgee nie, het Denise onverskillig gebly en eintlik al hoe meer inkomste verdien.

Want danksy die omstredenheid wat hy gedoen het, het hy dikwels in verskeie televisieprogramme genooi geword. Benewens die toenemende bekendheid van die publiek, het dit hom ook in staat gestel om sy rykdomskas te vergroot.

So, wat is die Denise Chariesta-kontroversie? Hier is die resensie.

1. Na bewering genoem Fuji Pelakor

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Denise Chariesta het nou die teiken van netizens en Fuji-aanhangers geword nadat sy Fuji na bewering die akteur genoem het. Dit het alles begin toe Denise ‘n geleentheid aangebied het en sy moes kommentaar lewer op artikels van sommige nuusberigte. Een daarvan is die nuus van Fuji en Tariq wat ook ‘n foto van Chika vertoon. Denise noem Fuji glo as die skuldige wat Tariq van Chika weggeraap het.

Denise het dit egter ontken soos aangehaal uit YouTube Sambel Lalap. Vir hom was sy opmerking nie ‘n beskuldiging nie. As gevolg hiervan word gerugte dat Denise Chariesta deur Haji Faisal, Fuji se pa, gedagvaar word.

2. Geskille met Uya Kuya se familie

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Denise Chariesta se vete met Uya Kuya se familie het begin toe Denise Chariesta van Nino Kuya se dienste gebruik gemaak het. Hy het Uya Kuya se seun gekontrakteer om sy blommewinkel te bevorder. Maar ‘n dag later het Nino eintlik ‘n ander blommewinkel bevorder. Dit het Denise vererg dat sy selfs Uya Kuya se familie gespot het.

Dit het nie daar gestop nie, die vete het warmer geword toe Uya Kuya ‘n blom van meegevoel na Denise se huis gestuur het. Dit is ‘n reaksie van Uya se kant vir Denise se insinuasie. Denise, wat geïrriteerd en kwaad is, noem Uya se familie ‘n vaste gesin.

3. ‘n Scam genoem deur Karen Vendela

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Die probleem hou hierdie keer steeds verband met sy blommewinkel genaamd Fleur de DC. Daar word beweer dat Denise Chariesta se bloemis ‘n premium bloemis is wat kwaliteit blomme teen fantastiese pryse verkoop. Karen Vendela, wat Boy William se verloofde is, het Denise daarvan beskuldig dat sy ‘n bedrieër is.

Dit is omdat die blommeruiker wat by Fleur de DC bestel is, nie aan sy verwagtinge voldoen het nie. Karen het ‘n ruiker blomme in die vorm van ‘n hond vir Rp 4 miljoen bestel om op Valentynsdag gestuur te word. Ongelukkig is die ruiker laat afgelewer. Die vorm van die blomboeket is ook nie in ooreenstemming met die bestelling nie.

4. Na bewering verskuldig aan Blommeverskaffer

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Die polemiek waarby Denise betrokke is, hou weer verband met haar blommewinkel. Dié keer word hy daarvan verdink dat hy baie skuld by die renteverskaffer het. Hierdie probleem is aan die lig gebring toe ‘n Twitter-gebruiker met die rekening @Jeniadriani. Hy het Denise ‘n onprofessionele persoon by die werk genoem.

Denise is in die skuld by baie blommeverskaffers om in die blommebehoeftes van haar winkel te voorsien. Ongelukkig is die skuld nie dadelik betaal nie en het tienmiljoene bereik. Al het sy nog nie haar skuld betaal nie, bestel Denise steeds blomme by dieselfde verskaffer, maar gebruik ‘n ander naam.

5. Pronk met Kuier by die Mall

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Denise Chariesta is bekend vir haar arrogante beeld. Dit is omdat hy baie video’s opgelaai het wat sy luukse leefstyl wys. Hy is nie eers skaam om met homself te spog nie. Een van die video’s toe hy saam met sy vriende by die winkelsentrum gekuier het, het netizens emosioneel gemaak. In die video wat op TikTok opgelaai is, het Denise erken dat sy by die winkelsentrum gekuier het.

Hy het gesê dat slegs ryk mense soos hy in luukse winkelsentrums kan kuier. Denise het die godslastering van baie mense geword as gevolg van hierdie arrogansie. Tans is die video uit sy rekening verwyder.

6. Beledig Android-selfoongebruikers

Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)
Denise Chariesta-kontroversie (Instagram/denisechariesta91)

Denise Chariesta se video wat haar naam viraal en bekend gemaak het, was toe sy ‘n video opgelaai het wat as beledigend beskou is vir ‘n Android-foongebruiker van een van die handelsmerke. In die video wys Denise Chariesta die nuutste weergawe van die iPhone.

Hy het onthul dat die selfoon net deur die rykes gekoop kan word. Hy het selfs genoem dat die gebruikers van Android-handelsmerk selfone van een handelsmerk minderbevoorreg was. Natuurlik is hierdie video stampvol en baie mense sien dit. Hy oes ook godslastering as gevolg hiervan.

Bydraer: Safitri Yulikhah

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae