5 verhale van Doddy Sudrajat se liefdesreis, pa van die oorlede Vanessa-engel wie se huishouding aan die einde van die horing is

  • Whatsapp
Doddy Sudrajat se liefdesreis.  (Instagram/vanessaangelofficial)

1NEWS.LIVE – Sedert sy dogter, Vanessa Angel, gesterf het, was sy pa Doddy Sudrajat dikwels die aandag van netizens. Begin van die versorging van sy kleinkinders tot die begeerte om Vanessa se graf te skuif.

Onlangs is Vanessa Angel se pa vir egskeiding gedagvaar deur sy vrou wat ook die stiefma van Vanessa Angel Roy Pujiarti of Puput is.

Hierdie nuus het die publiek geskok, want al hierdie tyd het dit gelyk of Puput altyd oor die weg kom en alles ondersteun wat Doddy Sudrajat ook al gedoen het, insluitend die dispuut oor die bewaring van Gala Sky.

Puput se besluit om van Doddy te skei het die publiek die onderliggende rede laat wonder. Puput is nie Doddy Sudrajat se eerste vrou nie. Hulle huwelik was ook nie te lank gelede nie. Die twee is in 2016 getroud, wat beteken dat hul huwelik net minder as 6 jaar duur.

Is jy nuuskierig oor Doddy Sudrajat se liefdesreis, wat nou in die openbare kollig is wanneer Puput vir egskeiding gedagvaar word? Hou aan blaai tot die einde sodat jy die liefdesverhaal ken waardeur Doddy Sudrajat gegaan het!

1. Eerste Vrou

Doddy Sudrajat se liefdesreis. (Instagram/vanessaangelofficial)

Doddy Sudrajat se eerste vrou was Lucy Maywati. Lucy Maywati is die biologiese ma van Vanessa Angel en Mayang. Te oordeel aan die YouTube-kanaal Intense Investigations, het Doddy en Lucy in 1993 getrou. Albei is in Januarie op ‘n reeks- of godsdienstige wyse getroud. Dit is as gevolg van die verskille in hul godsdiens. Vanessa Angel se ma is bekend as ‘n nie-Moslem.

Uiteindelik het Lucy Maywati besluit om tot Islam te bekeer en Islam soos Doddy Sudrajat omhels. Nadat hulle tot Islam bekeer het, was daar nie meer enige godsdienstige verskille wat hul huwelik as ‘n staat verhinder het nie. Doddy en Lucy se staatstroue het in Julie plaasgevind.
Ten tyde van haar godsdienstige huwelik was Lucy bekend dat sy swanger was met Vanessa Angel. Lucy se swangerskap is in April bevestig. Vanessa Angel is in Desember gebore.

2. Verlaat deur Lucy

Doddy Sudrajat se liefdesreis.  (Instagram/doddysudrajat_)
Doddy Sudrajat se liefdesreis. (Instagram/doddysudrajat_)

Toe Vanessa Angel 10 jaar oud was, het Lucy Maywati, wat swanger was, geboorte geskenk aan Mayang Lucyana Fitri. Ongelukkig, nadat sy geboorte gegee het aan haar tweede dogter, het Lucy Maywati swaar bloeding opgedoen. Gevolglik is Lucy Maywati se lewe nie gered nie. Vanessa Angel se ma is in 2003 oorlede. Sy laat twee dogters agter, een pasgebore en die ander, Vanessa Angel, wat nog ‘n kind is. Lucy het ook vir Doddy Sudrajat alleen gelos om vir hul kind te sorg.

3. Lang wewenaar

Doddy Sudrajat se liefdesreis.  (Instagram/vanessaangelofficial)
Doddy Sudrajat se liefdesreis. (Instagram/vanessaangelofficial)

Doddy Sudrajat het ‘n lang lewe as ‘n wewenaar gelei en ‘n enkelpa vir sy twee dogters geword. Om twee jong dogters groot te maak is beslis nie maklik nie. Doddy het egter daarin geslaag om Vanessa en Mayang groot te maak. Trouens, hy het Vanessa ook gelei om ‘n kunstenaar te word. Hy het Vanessa, wat nog in haar tienerjare was, ywerig vir rolverdeling geneem totdat sy uiteindelik daarin geslaag het om ‘n kunstenaar te word. Ongelukkig het dit Vanessa onder druk en ingehou voel. Gevolglik het Vanessa Angel verkies om van die huis af weg te hardloop omdat sy nie meer in bedwang wou wees nie en gewerk het toe sy jonk was en soos haar vriende wou speel. Van hier af het die verhouding tussen pa en seun versleg.

4. Weer getroud

Doddy Sudrajat se liefdesreis.  (Instagram/vanessaangelofficial)
Doddy Sudrajat se liefdesreis. (Instagram/vanessaangelofficial)

Doddy Sudrajat, wat al lank ‘n wewenaar was, het uiteindelik besluit om weer te trou nadat hy Puput Pujiarti ontmoet het. Puput, wat ook ‘n weduwee is, het daarin geslaag om Doddy Sudrajat se hart te laat smelt. Die twee is in 2016 getroud. Uit hul huwelik was Doddy geseën met ‘n kind. Puput en Doddy se kinders is net 5 jaar oud.
Puput is altyd by Doddy en vergesel hom by baie geleenthede. Insluitend toe Doddy toesig oor die Gala Sky wou hê. Of wanneer jy beplan om Vanessa Angel se graf te skuif. Aangesien Puput altyd langs Doddy is, dink baie hul huishouding is baie harmonieus.

5. Gedagvaar vir Egskeiding Puput

Doddy Sudrajat se liefdesreis.  (Instagram/vanessaangelofficial)
Doddy Sudrajat se liefdesreis. (Instagram/vanessaangelofficial)

Wie sou kon dink dat die prentjie van ‘n harmonieuse huishouding nou vernietig is nadat Puput ‘n egskeidingsgeding teen Doddy Sudrajat aanhangig gemaak het. Puput en Doddy se egskeidingsregistrasie is gister op (14/3/2022) deur Puput geregistreer. Die egskeidingsgeding is by die Sentrale Jakarta-godsdienshof geregistreer.
Nie net die aansoek om egskeiding nie, Puput wil ook toesig oor hul 5-jarige kind hê. Daar word vermoed dat disharmonie die oorsaak van die egskeidingsgeding is. Trouens, in die oë van die publiek is Doddy en Puput baie kompak en harmonieus. Hierdie nuus het dus vir baie as ‘n verrassing gekom.

Doddy Sudrajat se liefdesreis het geblyk vol kinkels te wees. Sy eerste gelukkige huwelik moes eindig omdat die dood hom van Lucy Maywati geskei het. Nou is sy huishouding saam met Puput op die randjie nadat hy vir egskeiding gedagvaar is. Wat dink jy?

Bydraer: Safitri Yulikhah

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae