2 351 huise in Banyumas oorstroom, 620 mense toevlug

  • Whatsapp

BANYUMAS, 1NEWS.LIVE Vloed wat in gebeur het Banyumas het daartoe gelei dat 620 mense Woensdag (16/3/2022) moes ontruim. Die hoogte van die vloed het sowat 100 sentimeter bereik.

Read More

Die Regional Disaster Management Agency (BPBD) van Banyumas Regency het verklaar dat die vloed plaasgevind het nadat hoë-intensiteit reën die gebied uitgespoel het en oorstromings veroorsaak het. Gateelrivier en Ijo rivier oorloop.

Die resultate van ‘n vinnige beoordeling van die Banyumas Regency BPBD, vloed-geaffekteerde gebiede dek 7 dorpe in twee sub-distrikte. Die besonderhede is Prembun Village, Plangkapan Village en Gebangsari Village in Tambak Distrik.

“Dan Karanggedang Village, Pandak Village, Kemiri Village en Lebeng Village in Sumpiuh Distrik,” het Abdul Muhari, waarnemende hoof van die BNPB-rampdata-, inligting- en kommunikasiesentrum, gesê.

Daar is aangeteken dat ongeveer 2 351 huise onder water was en 7 146 mense uit 2 351 gesinne deur die vloed geraak is. Daar was geen verslae van ongevalle weens die voorval nie, verliese en ander impakte is nog in die data-insamelingsproses.

Redakteur: Ary Wahyu Wibowo

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae