Voor die wedstryd teen Lille wil Tuchel nie verskonings soek vir die verbod nie

  • Whatsapp
Voor die wedstryd teen Lille wil Tuchel nie verskonings soek vir die verbod nie


Solank ons ​​die hemp het, solank ons ​​leef, solank ons ​​’n span is en ons met ons spelers aankom, sal ons mededingend wees en ons sal hard veg…

Read More

Jakarta (1NEWS) – Chelsea se bestuurder, Thomas Tuchel, het gesê sy span sal nie “verskonings” maak voor die Champions League se tweede been teen Lille nie, ten spyte daarvan dat hulle aan streng beperkings onderwerp is as gevolg van die Britse regering se sanksies teen die klub se Russiese eienaar, Roman Abramovich.

Die Premierliga-klub funksioneer onder ’n spesiale lisensie nadat die Britse regering verlede week Abramovich se bates gevries het as deel van ’n reeks strafmaatreëls ná Rusland se inval in die Oekraïne.

Die lisensie keer dat Chelsea en miljardêr Abramovich – wat deur die regering beskryf word as deel van die Russiese president Vladimir Poetin se binnekring – nuwe inkomste genereer.

Chelsea word verhinder om kaartjies te verkoop en kan nie meer as £20 000 ($26 000) per wedstryd aan reiskoste bestee nie, selfs al is die Blues besig om ministers te steun vir ‘n broodnodige verhoging.

Die Europese kampioene sal Woensdag in die Champions League se laaste 16 teen die Franse kant van Lille reis. Chelsea het ’n kans om die kwarteindronde te haal nadat hy in die eerste been met 2-0 gewen het.

Tuchel erken Chelsea was gedwing om aanpassings te maak.

“Daar is perke en ons moet dit aanpas,” het hy Dinsdag op sy voorwedstryd-nuuskonferensie gesê. “Daar is aanpassings in die aantal van ons personeel wat reis, die aantal kamers wat ons in hotelle gebruik en hoe ons by die wedstryd uitkom.

“In my verstaan ​​kan ons ‘n professionele vlak bereik, want dit gaan nie oor luukse nie, dit gaan nie oor bling-bling nie.” sê die bestuurder van Duitsland, soos aangehaal deur AFP.

“Solank ons ​​die truie het, solank ons ​​‘regstreeks’ is, solank ons ​​’n span is en ons met ons spelers aankom, sal ons mededingend wees en ons sal hard veg vir ons sukses, want ons is dit verskuldig aan die mense wat ons ondersteun.”

Chelsea het vroeër Dinsdag ‘n versoek teruggetrek dat Saterdag se FA Cup-kwarteindstryd by Middlesbrough billikheidshalwe agter geslote deure gespeel word nadat hulle verbied is om nuwe kaartjies vir die wedstryd in die Riverside-stadion te verkoop.

Die kampioenskapspan Middlesbrough het woedend gereageer en gesê die versoek is “vreemd en heeltemal ongegrond”.

Die FA het later bevestig die wedstryd sal soos beplan voor ondersteuners plaasvind.

“Ná konstruktiewe samesprekings tussen die FA en Chelsea, het die klub ingestem om hul versoek terug te trek dat die FA Cup-kwarteindstryd teen Middlesbrough agter geslote deure gespeel word,” het ‘n FA-woordvoerder getwiet.

“Die FA bly in deurlopende samesprekings met Chelsea, die Premierliga en die regering om ‘n oplossing te vind wat Chelsea-aanhangers sal toelaat om wedstryde by te woon en besoekende ondersteuners na Stamford Bridge te kom, terwyl verseker word dat sanksies gerespekteer word.”

Lees ook: Tuchel wil nie gelukkig wees nie, al het Chelsea Lille voor die tweede been geklop
Lees ook: Om klinies te speel en Chelsea te beperk, is ‘n verpligte vereiste vir Lille om te kwalifiseer
Lees ook: Ongeag Abramovich se sanksie, Chelsea het Newcastle met 1-0 geklop

Verslaggewer: Teguh Handoko
Redakteur: Dadan Ramdani
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae