TNI-Polri handhaaf voorraadstabiliteit en kookoliepryse in Banjarmasin

  • Whatsapp
TNI-Polri handhaaf voorraadstabiliteit en kookoliepryse in Banjarmasin

Banjarmasin (1NEWS) – Die Banjarmasin-polisie, binne die geledere van die Suid-Kalimantan-polisie, het ‘n gesamentlike TNI-Polri-span gevorm om voorraadstabiliteit en kookoliepryse op die mark te handhaaf in reaksie op die huidige onstuimigheid.

Read More

“Ons, saam met die Kodim, help die Banjarmasin-regering om stappe te neem om toesig te hou oor die verspreiding van kookolie in hierdie stad,” het Banjarmasin-polisiehoof, polisiekommissaris Sabana Martosumito, Dinsdag in Banjarmasin gesê.

Dit is daarop gemik om die gewaarborgde beskikbaarheid van kookolie in Banjarmasin te verseker en om moontlike oortredings te voorkom wat deur gewetenlose verspreiders of agente aan handelaars op kleinhandelvlak gepleeg word.

Hy het ‘n beroep op die publiek gedoen om nie paniekerig te raak nie, sodat hulle aksie geneem het om kookolie te koop aangesien die huidige voorraad en pryse gehandhaaf word sodat mense nie buitensporig paniekerig hoef te raak nie.

“Daar word tans pogings aangewend deur die regering met markbedrywighede. Ons hou ook verskeie kere kookolieverkope teen pryse volgens HET in samewerking met ‘n aantal agente by die Polresta,” het hy verduidelik.

 

Die Banjarmasin-polisie het by die verkoop van kookolie volgens HET met verspreidersagente saamgewerk. TUSSEN/WOORDE

Hy het ook die gemeenskap genooi om sy party te help om die dinamika in die veld te monitor deur inligting te verskaf as hulle weet van opgaarpraktyke deur stoute partytjies.

“Ek versoek jou weereens om kalm te bly en kookolie soos gewoonlik by die huis te koop, so God wil, voorraad is altyd op die mark beskikbaar,” het hy gesê.

Verslaggewer: Firman
Redakteur: Ade P Marboen
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae