Sjoe! Dita Karang maak ‘n spesiale verskyning op Shopee-verhoog TV-program Verbruikerinkopiedag – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Sjoe!  Dita Karang maak 'n spesiale verskyning op Shopee-verhoog TV-program Verbruikerinkopiedag - Celebrities.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die hoogtepunt van die 3.15 Verbruiker Inkopiedag-veldtog is gewys met ‘n pragtige vertoning getiteld Shopee TV Show Consumer Shopping Day. As ‘n vorm van toewyding, nooi Shopee al sy gebruikers om jou dag te vier deur nuwe dinge te verken wat hulself gelukkiger kan maak.

Read More

Monica Vionna as hoof van bemarkingsgroei Shopee Indonesia het gesê, as die eerste Mega-uitverkoping vroeër vanjaar, wil Shopee verseker dat alle Shopee-gebruikers hul dag as verbruikers ten volle kan vier en met vreugde gevul kan wees. Shopee Consumer Shopping Day TV Show is die regte oomblik om die hoogtepunt van die veldtog te wees, waar alle Shopee-gebruikers kan voel soos om King & Queen te wees.

“Afgesien van die wonderlike aanbiedinge tydens hierdie veldtog, luister ons steeds na die behoeftes van verbruikers en motiveer hulle beslis om nuwe belangstellings te ondersteun wat nog nooit voorheen beproef is nie. Ons hoop dat gebruikers jou dag kan vier en die hele reeks opwinding van die 3.15 Verbruiker-inkopiedag-veldtog,” het hy gesê.

Hierdie keer nooi Shopee ‘n lid van meisie band bekend, naamlik die Geheime Nommer. Hierdie vrou wat in Yogyakarta gebore is met die volle naam Anak Agung Ayu Puspa Aditya Karang of wat meer bekend Dita Karang genoem word, was gisteraand hier om die TV Show-verhoog op te kikker.

Dita Karang se voorkoms het daarin geslaag om ‘n kuur te word vir verlange na Secret Number-aanhangers, bekend as Lockey. Hoe nie, Dita Karang se optrede gisteraand het daarin geslaag om glimlagte en entoesiasme aan die mense van Indonesië te gee vanweë haar pragtige stem en voorkoms.

Dita Karang het ‘n Indonesiese liedjie opgevoer wat tans gewild is onder die publiek, naamlik Maybe Today, Tomorrow or Later. Die TV Show-verhoog was gevul met die melodieuse stem van hierdie Secret Number-lid. Het jy gisteraand saam met Dita gesing? Wat ‘n melodieuse stem!

Nie net verskynings van die gassterre nie, die Shopee TV Show Consumer Shopping Day-geleentheid is ook ingekleur met verskeie spesiale segmente, waar gebruikers aan die Goyang Shopee COD-speletjies kon deelneem met aantreklike pryse wat vir lojale Shopee-gebruikers gewag is om huis toe te neem.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae