Resultate Manchester United vs Atletico Madrid Telling 0-1, Renan Lodi se doel raak ontslae van die Rooi Duiwels – Gilabola.com

  • Whatsapp
Renan Lodi teken sy eerste Champions League-doel aan

Manchester United het op Old Trafford teen Atletico Madrid verloor, Renan Lodi se doel het Ronaldo en sy vriende se drome in die Champions League verpletter!

Gekke bal – ‘n Doel van Renan Lodi teen Manchester United in die tweede been van die Champions League se laaste 16 was genoeg om Atletico Madrid deur te stuur na die Champions League kwarteindronde, Atleti het saam met 1-2 gewen!

Read More

Die wedstryd tussen Manchester United vs Atletico Madrid in die tweede been van die Kampioeneliga se 16-tal is Woensdag (16/3) in die Old Traffors-stadion, die hoofkwartier van die Rooi Duiwels, gehou.

In die eerste been het die twee spanne 1-1 gelykop gespeel en albei het nog ‘n kans om vir die 2021/2022 Champions League-kwarteindronde te kwalifiseer en hierdie tweede been met ‘n totaal van 1-1 binne te gaan.

Die verloop van die wedstryd

Daar was baie kanse deur die gasheer geskep deur die eerste helfte, maar daar was nie ‘n goeie afronding in die laaste derde nie. Benewens die geleenthede van Anthony Elanga en Bruno Fernandes, steek die Red Devils-troepe minder voor die doel.

Elanga het in die 13de minuut naby daaraan gekom om die dooie punt te breek, maar sy kortafstandpoging is deur die doelwagter Jan Oblak gered toe Bruno Fernandes se kruising van die regterflank na die nabye paaltjie geslaan het. Jan Oblak keer die bal met sy kop.

Elanga, nou 19 jaar en 322 dae oud, is die vierde Manchester United o.20-speler wat in die Champions League begin het ná Wayne Rooney, Anderson en Rafael.

Joao Felix het daarin geslaag om die bal in die Manchester United-doel te kry nadat hy ‘n terugslag van Llorente verwelkom het, maar die doel is deur die skeidsregter uitgesluit omdat Llorente onkant was toe hy ‘n deurbal van Koke ontvang het.

Atletico Madrid het die druk behou en in hul 41ste minuut het hulle met 0-1 voorgeloop met ‘n doel wat deur Renan Lodi met ‘n kopskop aangeteken is! Felix hardloop die boks in en stuur dan die bal terug na Antoine Griezmann. Die Fransman het oorgegaan en Lodi het gespring om die bal te kop wat van die grond af wip en ingegaan het.

Dit is vreemd om David De Gea te sien wat net na die bal staar wat by hom verbygaan al is dit nog binne sy bereik, terwyl hy voorheen goed genoeg was om die bal van Rodrigo De Paul se harde skop af te weer.

Renan Lodi het sy eerste doel in sy 25ste verskyning in die Champions League aangeteken.

Bruno Fernandes het gedreig met ‘n akkurate skoot in die laaste minuut van die eerste helfte, Jan Oblak het gespring om die bal te weerhou. En nadat daar chaos in Atleti se doelbek was, het die eerste helfte met ’n tydelike telling van 0-1 geëindig.

Met die ingang van die tweede helfte het Atletico steeds voortgegaan om die Man United-doel te bedreig, Maguire en David De Gea het dit moeilik gemaak om die bal na die voorste linies te stuur. De Paul het weer gedreig met sy sarsie, maar De Gea het vinnig gereageer!

Ralf Rangnick het toe vir Marcus Rashford, Nemanja Matic, Edinson Cavani en Paul Pogba aangedra om Anthony Elanga, McTominay, Fred en Bruno Fernandes te vervang. Rangnick wil die aanvalskrag van die Rooi Duiwels se voorste linie vergroot!

Jan Oblak het daarin geslaag om Varane se kopskoot, en Cristiano Ronaldo se akrobatiese skop te red. Kondogbia kom toe vir Koke op.

Daar was nog min kanse deur Man United-spelers geskep as gevolg van Atleti se stywe verdediging, terwyl Diogo Dalot, Kondogbia en Lodi De Gea bly bekommer het.

Geen bykomende doele is geskep totdat die skeidsregter die lang fluitjie geblaas het nie, die wedstryd tussen Manchester United teen Atletico Madrid gesluit met ‘n eindtelling van 0-1 1-2 saam, Diego Simeone se span het Cristiano Ronaldo en sy vriende by die huis stilgemaak en die reg om na die eindstryd deur te dring. 2021/2022 Champions League-kwarteindronde!

Staan in ‘n ry

MANCHESTER UNITED (4-2-3-1): David de Gea; Diogo Dalot, Raphael Varane, Harry Maguire, Alex Telles; Scott McTominay, Fred; Anthony Elanga, Bruno Fernandes, Jadon Sancho; Cristiano Ronaldo. Plaasvervangers: Victor Lindelof, Eric Bailly, Phil Jones, Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Tom Heaton, Dean Henderson, Aaron Wan-Bissaka, Nemanja Matic.

ATLETICO MADRID (3-1-4-2): Jan Oblak; Stefan Savic, Jose Gimenez, Reinaldo; Hector Herrera; Marcos Llorente, Koke, Rodrigo De Paul, Renan Lodi; Antoine Griezmann, Joao Felix. Plaasvervangers: Benjamin Lecomte, Geoffrey Kondogbia, Luis Suarez, Angel Correa, Felipe, Mario Hermoso, Javier Serrano, Alberto Moreno, Christian, Carlos Martin, Fran Gonzalez, Ibrahima Camara.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae