Renan Lodi se alleendoel help Atletico om Manchester United te klop

  • Whatsapp
Renan Lodi se alleendoel help Atletico om Manchester United te klop


Jakarta (1NEWS) – Atletico Madrid het Manchester United (MU) uit die Champions League uitgeskakel en na die kwarteindronde deurgedring nadat hy Woensdagoggend met 1-0 in die tweede been van die laaste 16 op Old Trafford gewen het, WIB, UEFA se amptelike ou rekord.

Read More

Die enigste doel in hierdie wedstryd is in die eerste helfte deur Renan Lodi aangeteken.

Hierdie uitslag laat Atletico kwalifiseer vir die volgende ronde met ‘n totaal van 2-1 nadat hulle in die eerste been met 1-1 gelykop gespeel het.

MU het geleenthede in die 13de minuut oopgemaak. Anthony Elanga se skoot is deur Jan Oblak gekeer, wat net ‘n hoekie opgelewer het.

Lees ook: Rangnick maak seker Manchester United is in volle sterkte teen Atletico Madrid

Drie minute later was dit David De Gea se beurt om die net te verseker nadat hy Rodrigo De Paul se langafstandskoot afgeborsel het.

In die 19de minuut het MU ‘n bedreiging deur Diogo Dalot aangebied. Hy het probeer om ‘n linkervoetskoot af te vuur, maar die bal het aan die regterkant van die doel wyd gegaan. Sewe minute later is sy langafstandskoot deur Oblak verseker.

Atletico Madrid het in die 33ste minuut deur Joao Felix aangeteken. Die Portugees-bloed speler het die hulp van Marcos Llorente benut. Ongelukkig is die doel deur die skeidsregter verwerp omdat Llorente onkant betrap is voordat hy ‘n aangee gestuur het.

Lees ook: Simeone wil hê Atletico Madrid moet aggressief wees teen Manchester United

Die MU-doel is weer in die 41ste minuut afgestaan ​​en hierdie keer is die doel nie deur die skeidsregter verdoel nie. Antoine Griezmann se kruis is deur Renan Lodi ontmoet met ‘n kopskoot wat David De Gea geklop het om dit 1-0 te maak.

Met een doel agtergelaat het MU probeer gelykop maak. Bruno Fernandes het ‘n langafstandskoot in die eerste helfte se beseringstyd afgevuur, maar Oblak het dit uitgehou. Die telling 1-0 het die eerste helfte afgesluit.

MU het in die tweede helfte meer aggressief probeer wees. Elanga het reeds in die 46ste minuut druk op Atletico uitgeoefen, maar sy nabyskoot het wyd na links gegaan.

In die 52ste minuut is Harry Maguire en David de Gea bemoeilik deur Los Rojiblancos-druk, wat die bal na Rodrigo de Paul gestuur het. Die Argentynse speler het toe losgebrand wat die Spaanse doelwagter kon keer.

Aksie koop- en verkoopaanvalle het gedurende hierdie tweede helfte plaasgevind. In die 70ste minuut het Felix die bal in die Red Devils-gebied opgetel en gesien De Gea is redelik ver van die doel af.

Die nasionale spanspeler van Portugal het dadelik losgebrand, wat nie die teiken bereik het nie.

Die tuisspan het sewe minute later ’n gulde geleentheid gekry. Die bal van Alex Telles se vryskop is bereik deur Raphael Varane, wat die bal in die boonste linkerhoek van die Atletico-doel verdoel het. Oblak het daarin geslaag om dit af te vee en toe ‘n terugslag van Cristiano Ronaldo afgehou.

Albei klubs het die intensiteit van hul aanvalle in die oorblywende wedstrydtyd verhoog, maar geen bykomende doele is geskep totdat die wedstryd geëindig het nie.

Atletico Madrid het saam met 2-1 gewen en vir die kwarteindronde gekwalifiseer. Hulle sal wag vir potensiële teenstanders in die loting wat Vrydag (18/3) gehou word.

Staan in ‘n ry:
Manchester United (4-2-3-1): David de Gea; Diogo Dalot, Raphael Varane, Harry Maguire (Juan Mata 84′), Alex Telles; Scott McTominay (Nemanja Matic 67′), Fred (Edinson Cavani 75′); Anthony Elanga (Marcus Rashford 67′), Bruno Fernandes (Paul Pogba 67′), Jadon Sancho; Cristiano Ronaldo.

Atletico Madrid (3-1-4-2): Jan Oblak; Stefan Savic, Jose Gimenez, Reinaldo; Hector Herrera; Marcos Llorente, Koke (Geoffrey Kondogbia 80′), Rodrigo De Paul, Renan Lodi; Antoine Griezmann (Angel Correa 90′), Joao Felix (Felipe 90′).

Lees ook: Darwin Nunez tussen Benfica, het Ajax vir die kwarteindronde opsy gesit

Verslaggewer: Hendri Sukma Indrawan
Redakteur: Teguh Handoko
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae