Redmi Note 11-reeks voorafbestellings begin, kan battery tot 50 persent in 15 minute laai – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Redmi Note 11-reeks voorafbestellings begin, kan battery tot 50 persent in 15 minute laai - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Xiaomi het die nuutste selfoon in die middelklas bekendgestel, naamlik die Redmi Note 11-reeks. Voorheen het Xiaomi gadget-liefhebbers geïntrigeer deur ‘n lekkasie op sy amptelike sosiale media-rekening ‘n tyd gelede te verskaf.

Read More

Die Redmi Note 11-reeks bestaan ​​uit drie toestelle, naamlik die Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro en Redmi Note 11 Pro 5G. Landedirekteur Xiaomi Indonesië, Alvin Tse, beweer dat die nuutste selfoon van hierdie tegnologiemaatskappy die bynaam ‘The Champion of All Challenges’ het.

“Die bynaam beskryf die Redmi Note 11-reeks baie akkuraat, wat kwaliteit prestasie bied deur buitengewone spesifikasies en kenmerke wat gemik is op diegene wat gereed is om die generasie van kampioene te word, hetsy vir produktiwiteit, stokperdjies of vermaak,” het Alvin in ‘n perskonferensie gesê. privaat baster, Dinsdag (15/03/22).

Alvin het verduidelik, hierdie reeks bied sterker spesifikasies en kenmerke in die kamerastelsel, laaispoed, vertoning en SoC (System-on-a-Chip), wat die werkverrigting van hierdie slimfoon kragtiger maak om by die behoeftes van gebruikers in die Indonesies te pas. mark vir slimfone hoë werkverrigting.

Die jongste reeks van hierdie selfoon het ‘n vlagskipklaskamera, Super AMOLED-skerm en hoë werkverrigting wat deur ‘n skyfiestel ondersteun word. Dan die 8MP Ultra-Wide Angle Camera wat gebruikers toelaat om voorwerpe uit te brei met ‘n 118-grade-sighoek, en die 2MP makro-kamera wat optimaal in staat is om klein voorwerpe vas te vang.

Die 2MP-dieptekamera beskikbaar op die Redmi Note 11 Pro en Redmi Note 11 stel gebruikers in staat om portretfoto’s met ‘n natuurlike bokeh-effek te kry.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae