Probeer om te sien hoe die Atlético-afrigter met bottels bestook word ná die Man Utd-nederlaag – Gilabola.com

  • Whatsapp
Probeer om te sien hoe die Atletico-afrigter met bottels bestook word ná die Man Utd-nederlaag

Hierdie Manchester United-ondersteuner is snaaks. Sy span is uit die Champions League geslaan, en afrigter Diego Simeone was die teiken van woede met bottels water wat op hom aangevlieg het toe die Atletico-bestuurder die kleedkamer binnegejaag het. Hoekom was Ronaldo nie die een wat met bottels bestook is nie?

Read More

Gelukkig het nie een van die bottels sy kop of lyf getref nie, aangesien Simeone, wat reeds die gevare van vyandigheid van die tuisondersteuners geruik het, vir veiligheid gehardloop het soos ‘n kat wat met die eindfluitjie in water gespat het.

As daar ‘n bottel op sy kop slaan, kan die Red Devils-klub bykomende moeilikheid kry, onderhewig aan sanksies van UEFA.

Manchester United vaar sleg. Het 12 doelpogings gehad en vyf slaan op die teiken, insluitend ‘n skoot van Bruno Fernandes, maar almal is deur Jan Oblak uitgehou.

Die Sloweense doelwagter het Atletico se span die hoogste telling, 8.40, verdien, nadat hy twee lugtweestryde gewen het en talle besparings voor die doel kon behaal. Daar is drie wat uitstaan.

Een keer deur Anthony Elanga aan die begin van die eerste helfte, toe is Bruno Fernandes se poging aan die linkerkant van die net afgeweer en die derde kans het gekom van Raphael Varane se kopskoot in die linkerkant van die net. Almal van hulle is deur die 29-jarige doelwagter gered.

Van die Red Devils-reeks kon Cristiano Ronaldo net 50 keer gedurende 90 minute raak, en meer verloor as Jadon Sancho en Diogo Dalot wat in die reeks van 80 raak op die bal was.

Vergelyk dit met die besoekers, wat oor 90 minute een doel uit nege probeerslae aangeteken het en drie houe op die teiken. Kommentator Paul Scholes het gesê Simeone was meer ervare as Ralf Rangnick in die Champions League-kompetisie, het reeds geweet wat om te doen om vir die kwarteindronde te kwalifiseer.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae