Opsomming The Bond of Love 16 Maart 2022: Andin Angry at Reyna, Meets Nino Without Permission – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Opsomming The Bond of Love 16 Maart 2022: Andin Angry at Reyna, Meets Nino Without Permission - Celebrities.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Andin was baie kwaad toe hy uitvind dat Reyna Nino ontmoet het sonder om sy toestemming te vra. Gevolglik het Reyna ’n waarskuwing van haar ma ontvang, wat haar seun se hart somber gemaak het.

Read More

Andin het gesien hoe hy Reyna in sy huis inbring en die kind gevra om by hom te sit. Aldebaran se vrou het ook vir haar kind ‘n verduideliking gevra oor haar saam met Nino sonder haar toestemming.

“Sit, skat, mamma wil ‘n rukkie met jou praat, hoekom het jy verdwyn, hoekom het jy nie toestemming gekry by Ncus Mirna, mamma, juffrou kiky of tannie Jes nie? Hoekom het jy net weggegaan, Ncus is net weg vir ‘n rukkie, jy weet, toe hy terugkom, was jy nie daar nie,” het Andin Woensdag (16/3/2022) in die sepie Bond of Love op RCTI gesê.

“Daar kom ’n goeie oom,” sê Reyna.

Toe sy haar ma kwaad gesien het, het Reyna se gesig baie somber gelyk toe sy Andin se vraag beantwoord het. Andin, wat paniekerig was, het egter steeds die kind gewaarsku om nie weer sy foute te herhaal en te leer om as Aksara se broer groot te word nie.

Maar sonder dat Andin besef dit blyk dat Reyna se hart baie hartseer en teleurgesteld is om haar ma se woede te hoor. Tot nadat Reyna met Andin gepraat het, besluit om na haar kamer te gaan sonder om na haar ma te kyk.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae