Om die Inter Milan-duo te koop, is Manchester United gereed om Anthony Martial aan te bied – Gilabola.com

  • Whatsapp
Wil jy die Inter Milan-duo koop, Manchester United is gereed om Anthony Martial aan te bied

Manchester United is gretig om belangstelling in hul twee langdurige teikens te laat herleef en is gereed om Anthony Martial vir Inter Milan op te offer.

Gekke bal – Manchester United is bereid om hul belangstelling in die twee Inter Milan-sterre te laat herleef en in ruil sal hulle gereed wees om Anthony Martial en dalk plus kontant aan te bied in ‘n oordragooreenkoms met die Serie A-kampioene.

Read More

Verslag vanaf Tussenlewe noem dit Nerazzurri steeds baie obsessief met die Franse internasionale voorspeler en stel belang om die speler te teken wat volgende somer permanent by Sevilla geleen word.

Berigte dui nou daarop dat Manchester United gereed sal wees om die voormalige Monaco-ster aan die Giuseppe Meazza te verkoop, maar hulle hoop op ‘n ruilooreenkoms tussen die Argentynse doelskieter Lautaro Martinez en die Slowakye se senter-agter Milan Skriniar.

Verdediging is een van die hoofkwessies vir Die Rooi Duiwels volgende somer te versterk en die 27-jarige Inter Milan-verdediger is een van hul ou teikens, en hy kan volgende somer in die oordragmark beskikbaar wees.

Milan Skriniar se kontrak verstryk op 30 Junie 2023 en tot dusver het hy nog nie ‘n nuwe kontrak met die Serie A-kampioene gesluit nie, aangesien hy sedert sy aankoms van Sampdoria in 2017 ‘n sleutelspeler by die Giuseppe Meazza was en 203 verskynings in alle kompetisies vir die klub.

Lautaro Martinez het intussen ‘n kontrak wat tot 30 Junie 2020 strek nadat hy pas sy kontrak op 28 Oktober 2021 hernu het, wat sy oordrag dalk moeiliker maak om te realiseer.

Boonop is die Argentynse internasionale doelskieter een van die belangrikste en waardevolste spelers vir Inter Milan op die oomblik, met hy het daarin geslaag om 16 doele en twee hulpdoele aan te teken in 38 verskynings in alle kompetisies hierdie seisoen.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae