Nyambi in dwelmhandel, studente in Pangkalpinang in hegtenis geneem

  • Whatsapp

Pangkalpinang1NEWS.LIVE – ‘n Jong man met die status van ‘n student met die voorletters RSN (21) in Pangkalpinang is deur die polisie gearresteer vir verspreiding dwelms tipe metamfetamien en dagga. Uit die hande van die oortreders is honderde gram verdowingsmiddels beveilig.

Read More

Die oortreder is Maandag (14/3/2022) by ‘n winkelhuis in Pangkalpinang City, Argipelprovinsie, deur die kolfspan van die Pangkalpinang-polisie se dwelmeenheid gearresteer. Bangka Belitung.

Iptu Astrian Tomi, hoof van die Narkotika van die Pangkalpinang-polisie, het gesê die oortreder is in hegtenis geneem toe hy op die punt was om dwelms te verhandel. Nadat hierdie inligting ontvang is, het die polisie dadelik opgetree om die oortreders in hegtenis te neem.

“Ons het daarin geslaag om die oortreder vas te trek. Tydens ‘n soektog is ses klein pakkies dagga gevind toegedraai in geskeurde koerantpapier. Intussen is ander dagga ook toegedraai in ‘n rol koerantpapier wat met plakband bedek is, soveel as een groot pak,” het hy gesê , Dinsdag (15/3/2022). .

Tydens ondervraging het die oortreder erken dat verskeie ander dwelms in sy gehuurde huis in East Kace Village, Bangka Regency, gestoor is.

“Toe ons gesoek het, het ons metamfetamien gevind wat in twee klein deursigtige plastieksakkies in die sak toegedraai was. Die oortreder het erken dat die dagga en meth na Tempilang, Wes-Bangka gestuur sal word,” het Astrian Tomi gesê.

Redakteur: Ikhsan Firmansyah

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae