‘n Ry Indonesiese kunstenaars verlewendig Shopee TV-program Verbruikerinkopiedag – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Die Shopee Goyang Games spesiale segment is ekspressief aangebied deur die egpaar Lesti Kejora en Rizky Billar

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die hoogtepunt van die Shopee 3.15 Consumer Shopping Day-veldtog is afgesluit met ‘n lewendige TV-program en ‘n spesiale verrassing vir alle Shopee-gebruikers in Indonesië. Shopee bied ‘n reeks Indonesiese gunstelingkunstenaars aan soos Al & Andin, Lesti & Billar en Fuji & Tariq.

Read More

Om nie te vergeet nie, die teenwoordigheid van die figuur van koning Nassar is ook die voorkoms waarvoor die Indonesiese mense gewag het. Al die gassterre was baie gelukkig en opgewonde met die verskaffing van maksimum vermaak sowel as om aan die Goyang Shopee COD-speletjies deel te neem.

Monica Vionna as hoof van bemarkingsgroei Shopee Indonesia het gesê, as die eerste Mega-uitverkoping vroeër vanjaar, wil Shopee verseker dat alle Shopee-gebruikers hul dag as verbruikers ten volle kan vier en met vreugde gevul kan wees. Shopee Consumer Shopping Day TV Show is die regte oomblik om die hoogtepunt van die veldtog te wees, waar alle Shopee-gebruikers kan voel soos om King & Queen te wees.

“Afgesien van die wonderlike aanbiedinge tydens hierdie veldtog, luister ons steeds na die behoeftes van verbruikers en motiveer hulle beslis om nuwe belangstellings te ondersteun wat nog nooit voorheen beproef is nie. Ons hoop dat gebruikers jou dag kan vier en die hele reeks opwinding van die 3.15 Verbruiker-inkopiedag-veldtog,” het hy gesê.

Benewens die aanbieding van ‘n vermaaklike voorkoms, bied Shopee se Consumer Shopping Day TV Show ook ‘n geleentheid vir gebruikers om ‘n verskeidenheid eksklusiewe geskenke te kry wat huis toe geneem kan word, soos motors, motorfietse, WL, aan goud.

Nog steeds in die warm atmosfeer wat gisteraand deur Indonesiese kunstenaars gebring is, som Shopee weer die verrassings op wat deur Al & Andin, Lesti & Billar, asook Fuji & Tariq, en King Nassar gebring is:

1. Die pret van Goyang Shopee met Al & Andin
By Shopee se TV-program Verbruikerinkopiedag het Al & Andin bygedra tot die pret deur aan die Shopee COD-skud deel te neem. Daarbenewens, as ‘n teenmiddel teen die verlange van Love Bond-aanhangers, het Al en Andin twee liedjies met die titel Without Limits Time en Aku Salah uitgevoer. Die harmonisering wat tussen Al en Andin gevorm is, kon alle Shopee-gebruikers wat hierdie TV-program gekyk het, vermaak.

2. Om nie te mis nie, die nuwe paartjie Lesti en Billar wat hul romanse deur sang gewys het
Die egpaar, wat nou in die publieke kollig is, het ook deelgeneem aan die vernuwing van die Shopee Consumer Shopping Day TV Show-verhoog deur twee liedjies te sing wat reeds aan Indonesiese mense bekend is. Lesti en Billar het die liedjie Lantern en Takdir Cinta gesing wat die verhoogatmosfeer baie romanties gemaak het.

3. Nou is dit Lesti en Billar se beurt om te pronk in die speel van Goyang Shopee COD

Die Shopee Goyang Games spesiale segment is ekspressief aangebied deur die egpaar Lesti Kejora en Rizky Billar

4. Skouspelagtige samewerking uitgevoer deur Lesti en King Nassar
Boonop is alle Shopee Friends op gisteraand se TV-program vermaak met die verskyning van koning Nassar saam met Lesti met die liedjie mash-up is koel. Die liedjies Egois en Like Dead Lights is suksesvol gekombineer en gepas en het ‘n werk opgelewer wat alle luisteraars vermaak en bederf het.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae