Kasim Botan red Persita van ’n nederlaag teen Persik

  • Whatsapp
Kasim Botan red Persita van 'n nederlaag teen Persik


Jakarta (1NEWS) – Kasim Botan het Persik Kediri suksesvol van ’n nederlaag teen Persita Tangerang gered en Dinsdag in die 31ste week van die Indonesiese Liga 1 in die Kompyang Sujana-stadion, Denpasar, Bali, ’n gelykopuitslag van 1-1 afgedwing.

Read More

Die Persita-vleuel het net sewe minute vanaf normale tyd aangeteken om Persik se voorsprong uit Youssef Ezzejjari se strafskop in die eerste helfte uit te wis.

Die loting het gemaak dat die twee spanne nie van hul onderskeie posisies af beweeg het nie en albei het 38 punte ingesamel, maar Persik was negende of net bo Persita gewapen met ’n voordeel op doelverskil, volgens die rekords van die Indonesiese Liga.

Ezzejjari het aan die begin van die wedstryd dadelik die waaksaamheid van die doelwagter Rendy Oscario met sy kopskoot getoets, terwyl Persita teruggedreig het deur Harrison Cardoso se poging om die bal te kop wat sywaarts op die Persik-doel geëindig het.

Lees ook: Persita is gereed om Persik aan te durf
Lees ook: Roca wil hê Persik moet nie die fout herhaal wanneer hy Persita in die gesig staar nie

Na baie verspeelde kanse het Persik uiteindelik net vier minute voor rustyd die voortou geneem toe Ezzejjarri versigtig ’n skoot van die strafskop af oorgeskakel het nadat Faris Aditama in die beperkte gebied deur Dedi Gusmawan platgetrek is en die 1-0 telling geduur het tot albei spanne in die kleedkamer gerus.

Persita het vroeg in die tweede helfte probeer om ’n aanval te loods, maar hierdie keer het Cardoso se kans uiteindelik deur doelwagter Dikri Yusron verseker, aan die ander kant het Persik hul voorsprong amper verdubbel deur Ezzejjari se harde skoot wat buite bereik van Rendy was, maar steeds die paal getref het. .

Persik het nie daarin geslaag om hul voorsprong te behou nie en hul agterlyn kon nie Alta Ballah se kruising verwag wat deur Kasim se direkte skop voltooi is om dit in die 83ste minuut 1-1 te maak nie.

Albei spanne het in die oorblywende tyd probeer om ’n aanvallende wedstryd te speel, maar tot die eindfluitjie was daar geen bykomende doele geskep nie, so hulle moes tevrede wees om ’n punt te deel.

Lees ook: Putu Gede Swisantoso bevestig PSS is gereed om drie punte teen PSIS te wen
Lees ook: Jonathan Bustos tussen Borneo FC het Persiraja met 2-1 in die wiele gery

Verslaggewer: Aldi Sultan
Redakteur: Gilang Galiartha
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Schreibe einen Kommentar